Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Bruschete de mamaliga cu lapte, branza de burduf si ficatei

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

852 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Bruschete de mamaliga cu lapte, branza de burduf si ficatei
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Bruschete de mamaliga cu lapte, branza de burduf si ficatei

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

852 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Bruschete cu mamaliga fiarta in lapte si asezonata cu unt si branza de burduf, cunoscuta sub denumirea de balmos, si racita in forma dreptunghiulara, apoi feliata, rumenita si servita alaturi de ficatei de pui gatiti in unt si aromatizati cu usturoi si vin. O bunatate.

Bruschete de mamaliga cu lapte, branza de burduf si ficatei

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Romaneasca
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Bruschete cu mamaliga fiarta in lapte si asezonata cu unt si branza de burduf, cunoscuta sub denumirea de balmos, si racita in forma dreptunghiulara, apoi feliata, rumenita si servita alaturi de ficatei de pui gatiti in unt si aromatizati cu usturoi si vin. O bunatate.

Ingrediente

Portii:
mamaliga
  • 500 ml lapte
  • dupa gust sare
  • 40 gr unt
  • 100 gr malai
  • 125 gr branza de burduf
  • 1lapte
    500 ml
  • 2sare
    dupa gust
  • 3unt
    40 gr
  • 4malai
    100 gr
  • 5branza de burduf
    125 gr
ficatei
  • 250 gr ficat de pui
  • 500 ml apa
  • 50 gr unt
  • 40 ml ulei de masline
  • 3 buc usturoi
  • dupa gust sare
  • 50 ml vin alb
  • dupa gust patrunjel
  • 1ficat de pui
    250 gr
  • 2apa
    500 ml
  • 3unt
    50 gr
  • 4ulei de masline
    40 ml
  • 5usturoi
    3 buc
  • 6sare
    dupa gust
  • 7vin alb
    50 ml
  • 8patrunjel
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tel inox, 35 cm - de Buyer
120 leiÎn stoc
Tel inox, 23 cm - Westmark
35 leiÎn stoc
Cratita fonta, 28cm/6,7L "Folk", Rosu  - LAVA
450 leiÎn stoc
Cratita fonta, 28cm/3,5L, "Folk", Negru - LAVA
430 leiÎn stoc
Cratita fonta, 28cm/3,5L, "Glaze", Mov - LAVA
379 leiÎn stoc
Tel profesional din inox, 45 cm - de Buyer
163 leiÎn stoc
Tel, 30,8 cm, "Gentle" - Westmark
35 leiÎn stoc
Tel inox, 32 cm - Westmark
45 leiÎn stoc
Tel inox, 28 cm - Westmark
39 leiÎn stoc
Tel inox, 41,5 cm - de Buyer
136 leiÎn stoc
Presa usturoi, otel, 13,5 cm - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.