Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cassoulet cu carne de pui si curcan

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2343 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Cassoulet cu carne de pui si curcan
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cassoulet cu carne de pui si curcan

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2343 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

40 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Cassoulet, o mancare traditionala din sudul Frantei, cu boabe cremoase de fasole, pulpe rumene de pui, carnat de curcan, bacon si o crusta crocanta de pesmet care completeaza in mod delicios preparatul.

Cassoulet cu carne de pui si curcan

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

40 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Cassoulet, o mancare traditionala din sudul Frantei, cu boabe cremoase de fasole, pulpe rumene de pui, carnat de curcan, bacon si o crusta crocanta de pesmet care completeaza in mod delicios preparatul.

Ingrediente

Portii:
  • 650 gr pulpe de pui dezosate
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1 buc ceapa
  • 6 catei usturoi
  • 150 ml vin alb demisec
  • 350 gr rosii din conserva
  • 1 lingurita rozmarin uscat
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 420 gr fasole boabe din conserva
  • 300 gr carnati
  • 2 buc foi de dafin
  • 200 gr bacon
  • 100 gr pesmet
  • 15 gr patrunjel
  • 25 ml ulei
  • 1pulpe de pui dezosate
    650 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper macinat
    dupa gust
  • 4ceapa
    1 buc
  • 5usturoi
    6 catei
  • 6vin alb demisec
    150 ml
  • 7rosii din conserva
    350 gr
  • 8rozmarin uscat
    1 lingurita
  • 9cimbru uscat
    1 lingurita
  • 10fasole boabe din conserva
    420 gr
  • 11carnati
    300 gr
  • 12foi de dafin
    2 buc
  • 13bacon
    200 gr
  • 14pesmet
    100 gr
  • 15patrunjel
    15 gr
  • 16ulei
    25 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cratita fonta, 28cm/3,5L, "Glaze", Mov - LAVA
450 leiÎn stoc
Cutit Chutoh, 16 cm, 7000D - Miyabi
1100 leiÎn stoc
Satar, 15cm, "TWIN Four Star" - Zwilling
690 leiÎn stoc
Satar, 15 cm, inox - Kitchen Craft
84 leiÎn stoc
Satar, 15cm, "ZWILLING Gourmet" - Zwilling
350 leiÎn stoc
Satar, 16cm, "ZWILLING Pro" - Zwilling
690 leiÎn stoc
Set cutite 5 piese, "ZWILLING Gourmet" - Zwilling
1190 leiÎn stoc
Solnita, ceramica, 10,5cm, Clay - Emile Henry
145 leiÎn stoc
Solnita, 9 cm, "Bistro", Natural - Peugeot
69 leiÎn stoc
Solnita, ceramica, 11cm, Clay - Emile Henry
130 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.