Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pasta e Fagioli

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

HelloFresh

165 retete postate

gatesc.co
Chef
Pasta e Fagioli
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pasta e Fagioli

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

HelloFresh

165 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Pasta e fagioli este o supa traditionala italiana, consistenta si simpla, preparata din paste si fasole. Originara din bucataria taraneasca, reteta variaza de la o regiune la alta, dar in general contine ingrediente de baza precum fasole (de obicei cannellini sau borlotti), paste mici (ca ditalini), ceapa, usturoi, rosii si ierburi aromatice. Uneori se adauga si pancetta sau parmezan pentru un plus de savoare. Este un preparat reconfortant, ideal pentru zilele racoroase.

Pasta e Fagioli

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Pasta e fagioli este o supa traditionala italiana, consistenta si simpla, preparata din paste si fasole. Originara din bucataria taraneasca, reteta variaza de la o regiune la alta, dar in general contine ingrediente de baza precum fasole (de obicei cannellini sau borlotti), paste mici (ca ditalini), ceapa, usturoi, rosii si ierburi aromatice. Uneori se adauga si pancetta sau parmezan pentru un plus de savoare. Este un preparat reconfortant, ideal pentru zilele racoroase.

Ingrediente

Portii:
  • 60 gr pancetta
  • 0.5 buc ceapa
  • 0.5 buc morcovi
  • 0.5 buc tija telina apio
  • 2 buc usturoi
  • 0.25 lingurita fulgi de ardei
  • 500 ml supa de pui
  • 210 gr rosii din conserva
  • 1 buc foi de dafin
  • 0.5 lingura pasta de rosii
  • 0.5 lingurita rozmarin
  • 425 gr fasole
  • 50 gr paste orecchiette
  • 15 gr varza Kale
  • 30 gr parmezan
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1pancetta
    60 gr
  • 2ceapa
    0.5 buc
  • 3morcovi
    0.5 buc
  • 4tija telina apio
    0.5 buc
  • 5usturoi
    2 buc
  • 6fulgi de ardei
    0.25 lingurita
  • 7supa de pui
    500 ml
  • 8rosii din conserva
    210 gr
  • 9foi de dafin
    1 buc
  • 10pasta de rosii
    0.5 lingura
  • 11rozmarin
    0.5 lingurita
  • 12fasole
    425 gr
  • 13paste orecchiette
    50 gr
  • 14varza Kale
    15 gr
  • 15parmezan
    30 gr
  • 16sare
    dupa gust
  • 17piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cratita fonta, 24cm/4,5L, "Folk", Rosu - LAVA
545 leiÎn stoc
Cratita fonta, 24cm/4,5L, "Folk", Negru - LAVA
545 leiÎn stoc
Cratita fonta, 28cm/3,5L, "Folk", Rosu - LAVA
550 leiÎn stoc
Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc
Decojitor inox, 18 cm - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.