Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Placinta cu carne tocata de porc

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Andra

246 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Placinta cu carne tocata de porc
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Placinta cu carne tocata de porc

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Andra

246 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Categorii:  Carne

Pregatire

1 ora

Preparare

2 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Ne-a placut tare mult aceasta placinta cu carne tocata. Este un pic de lucru la ea, dar merita blatul pufos cu umplutura delicioasa.

Placinta cu carne tocata de porc

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne

Pregatire

1 ora

Preparare

2 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne
Andra
Mini Chef
gatesc.co

Prezentare

Ne-a placut tare mult aceasta placinta cu carne tocata. Este un pic de lucru la ea, dar merita blatul pufos cu umplutura delicioasa.

Ingrediente

Portii:
Umplutura:
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc telina
  • 100 ml ulei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 500 gr carne tocata de porc
  • 100 ml vin rosu
  • 200 ml apa
  • varf de cutit busuioc uscat
  • varf de cutit oregano uscat
  • varf de cutit cimbru uscat
  • 2 buc foi de dafin
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingura zahar
  • 1ceapa
    1 buc
  • 2morcovi
    1 buc
  • 3telina
    1 buc
  • 4ulei
    100 ml
  • 5sare
    dupa gust
  • 6piper macinat
    dupa gust
  • 7carne tocata de porc
    500 gr
  • 8vin rosu
    100 ml
  • 9apa
    200 ml
  • 10busuioc uscat
    varf de cutit
  • 11oregano uscat
    varf de cutit
  • 12cimbru uscat
    varf de cutit
  • 13foi de dafin
    2 buc
  • 14suc de rosii
    200 ml
  • 15boia dulce
    1 lingurita
  • 16zahar
    1 lingura
Aluat:
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 1 lingura zahar
  • 250 ml lapte
  • 400 gr faina
  • 50 gr unt
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita sare
  • 1drojdie proaspata
    25 gr
  • 2zahar
    1 lingura
  • 3lapte
    250 ml
  • 4faina
    400 gr
  • 5unt
    50 gr
  • 6sare
    1 lingurita
  • 7sare
    1 lingurita
Pentru uns:
  • 1 buc galbenus de ou
  • 1 buc lapte
  • varf de cutit seminte de mac
  • varf de cutit susan
  • 1galbenus de ou
    1 buc
  • 2lapte
    1 buc
  • 3seminte de mac
    varf de cutit
  • 4susan
    varf de cutit

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Lingura, lemn de fag, 31 cm - OXO
39 leiÎn stoc
Facalet 25 cm, lemn de fag - Kitchen Craft
54 leiÎn stoc
Cratita fonta, 24cm/4,5L, "Folk", Negru - LAVA
545 leiÎn stoc
Gratar racire, otel, 32 cm - Westmark
45 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Staub
72 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.