Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pulpite de pui la cuptor

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Bubu Cuisine

291 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Pulpite de pui la cuptor
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pulpite de pui la cuptor

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Bubu Cuisine

291 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

45 minute

Preparare

55 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Friptura de pui la cuptor este acea mancare pe care poti sa o prepari in timp ce iti intampini vizitatorii. Este aromata, delicioasa, usoara si tocmai buna de pus langa o salata. Uite cat de simplu se prepara!

Pulpite de pui la cuptor

( )( )( )( )( ) ( 0 )
martie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică
MART.

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

45 minute

Preparare

55 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Romaneasca
Bubu Cuisine
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Friptura de pui la cuptor este acea mancare pe care poti sa o prepari in timp ce iti intampini vizitatorii. Este aromata, delicioasa, usoara si tocmai buna de pus langa o salata. Uite cat de simplu se prepara!
martie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică
MART.

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 4 buc pulpe de pui
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 100 gr patrunjel
  • 100 gr paprika
  • 300 gr cartofi
  • 1 buc ardei kapia
  • 500 ml bulion
  • 6 linguri ulei de masline
  • 5 catei usturoi
  • 3 lingurite condimente
  • 1pulpe de pui
    4 buc
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper
    dupa gust
  • 4patrunjel
    100 gr
  • 5paprika
    100 gr
  • 6cartofi
    300 gr
  • 7ardei kapia
    1 buc
  • 8bulion
    500 ml
  • 9ulei de masline
    6 linguri
  • 10usturoi
    5 catei
  • 11condimente
    3 lingurite

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

    Spalam bine carnea si o punem la fiert. O lasam pana da in clocot, apoi schimbam apa si o punem in alta apa la fiert. Dupa ce carnea a fiert, o scoatem din apa si o punem in tava de cuptor.

    Spalam bine carnea si o punem la fiert. O lasam pana da in clocot, apoi schimbam apa si o punem in alta apa la fiert. Dupa ce carnea a fiert, o scoatem din apa si o punem in tava de cuptor.

  • Pasul 2
    terminat

    Odata ce carnea este asezata frumos in tava, o condimentam. Punem ulei de masline, sare, piper, paprika, bulion, Delikat si usturoi (feliat sau zdrobit, dupa preferinte). Apoi, adaugam cartofii taiati in cubulete si ardeiul Kapia taiat tot in cubulete. Optional, puteti folosi si alte legume, precum conopida, mazare, broccoli, boabe de porumb, baby morcov, etc.

    Odata ce carnea este asezata frumos in tava, o condimentam. Punem ulei de masline, sare, piper, paprika, bulion, Delikat si usturoi (feliat sau zdrobit, dupa preferinte). Apoi, adaugam cartofii taiati in cubulete si ardeiul Kapia taiat tot in cubulete. Optional, puteti folosi si alte legume, precum conopida, mazare, broccoli, boabe de porumb, baby morcov, etc.

  • Pasul 3
    terminat

    Adaugam si putina apa in tava, iar deasupra presaram patrunjel verde tocat marunt. Acoperim tava cu folie de aluminiu si bagam la cuptor, la 180°C, pentru 40-50 de minute. Luam apoi folia jos si mai lasam 15 minute (sau pana prinde crusta).

    Adaugam si putina apa in tava, iar deasupra presaram patrunjel verde tocat marunt. Acoperim tava cu folie de aluminiu si bagam la cuptor, la 180°C, pentru 40-50 de minute. Luam apoi folia jos si mai lasam 15 minute (sau pana prinde crusta).

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

    Spalam bine carnea si o punem la fiert. O lasam pana da in clocot, apoi schimbam apa si o punem in alta apa la fiert. Dupa ce carnea a fiert, o scoatem din apa si o punem in tava de cuptor.

    Spalam bine carnea si o punem la fiert. O lasam pana da in clocot, apoi schimbam apa si o punem in alta apa la fiert. Dupa ce carnea a fiert, o scoatem din apa si o punem in tava de cuptor.

  • Pasul 2
    terminat

    Odata ce carnea este asezata frumos in tava, o condimentam. Punem ulei de masline, sare, piper, paprika, bulion, Delikat si usturoi (feliat sau zdrobit, dupa preferinte). Apoi, adaugam cartofii taiati in cubulete si ardeiul Kapia taiat tot in cubulete. Optional, puteti folosi si alte legume, precum conopida, mazare, broccoli, boabe de porumb, baby morcov, etc.

    Odata ce carnea este asezata frumos in tava, o condimentam. Punem ulei de masline, sare, piper, paprika, bulion, Delikat si usturoi (feliat sau zdrobit, dupa preferinte). Apoi, adaugam cartofii taiati in cubulete si ardeiul Kapia taiat tot in cubulete. Optional, puteti folosi si alte legume, precum conopida, mazare, broccoli, boabe de porumb, baby morcov, etc.

  • Pasul 3
    terminat

    Adaugam si putina apa in tava, iar deasupra presaram patrunjel verde tocat marunt. Acoperim tava cu folie de aluminiu si bagam la cuptor, la 180°C, pentru 40-50 de minute. Luam apoi folia jos si mai lasam 15 minute (sau pana prinde crusta).

    Adaugam si putina apa in tava, iar deasupra presaram patrunjel verde tocat marunt. Acoperim tava cu folie de aluminiu si bagam la cuptor, la 180°C, pentru 40-50 de minute. Luam apoi folia jos si mai lasam 15 minute (sau pana prinde crusta).

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.