291 retete postate
291 retete postate
Pregatire
45 minute
Preparare
55 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
MART. | ||||||
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
45 minute
Preparare
55 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
MART. | ||||||
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareSpalam bine carnea si o punem la fiert. O lasam pana da in clocot, apoi schimbam apa si o punem in alta apa la fiert. Dupa ce carnea a fiert, o scoatem din apa si o punem in tava de cuptor.
Spalam bine carnea si o punem la fiert. O lasam pana da in clocot, apoi schimbam apa si o punem in alta apa la fiert. Dupa ce carnea a fiert, o scoatem din apa si o punem in tava de cuptor.
Odata ce carnea este asezata frumos in tava, o condimentam. Punem ulei de masline, sare, piper, paprika, bulion, Delikat si usturoi (feliat sau zdrobit, dupa preferinte). Apoi, adaugam cartofii taiati in cubulete si ardeiul Kapia taiat tot in cubulete. Optional, puteti folosi si alte legume, precum conopida, mazare, broccoli, boabe de porumb, baby morcov, etc.
Odata ce carnea este asezata frumos in tava, o condimentam. Punem ulei de masline, sare, piper, paprika, bulion, Delikat si usturoi (feliat sau zdrobit, dupa preferinte). Apoi, adaugam cartofii taiati in cubulete si ardeiul Kapia taiat tot in cubulete. Optional, puteti folosi si alte legume, precum conopida, mazare, broccoli, boabe de porumb, baby morcov, etc.
Adaugam si putina apa in tava, iar deasupra presaram patrunjel verde tocat marunt. Acoperim tava cu folie de aluminiu si bagam la cuptor, la 180°C, pentru 40-50 de minute. Luam apoi folia jos si mai lasam 15 minute (sau pana prinde crusta).
Adaugam si putina apa in tava, iar deasupra presaram patrunjel verde tocat marunt. Acoperim tava cu folie de aluminiu si bagam la cuptor, la 180°C, pentru 40-50 de minute. Luam apoi folia jos si mai lasam 15 minute (sau pana prinde crusta).
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Spalam bine carnea si o punem la fiert. O lasam pana da in clocot, apoi schimbam apa si o punem in alta apa la fiert. Dupa ce carnea a fiert, o scoatem din apa si o punem in tava de cuptor.
Spalam bine carnea si o punem la fiert. O lasam pana da in clocot, apoi schimbam apa si o punem in alta apa la fiert. Dupa ce carnea a fiert, o scoatem din apa si o punem in tava de cuptor.
Odata ce carnea este asezata frumos in tava, o condimentam. Punem ulei de masline, sare, piper, paprika, bulion, Delikat si usturoi (feliat sau zdrobit, dupa preferinte). Apoi, adaugam cartofii taiati in cubulete si ardeiul Kapia taiat tot in cubulete. Optional, puteti folosi si alte legume, precum conopida, mazare, broccoli, boabe de porumb, baby morcov, etc.
Odata ce carnea este asezata frumos in tava, o condimentam. Punem ulei de masline, sare, piper, paprika, bulion, Delikat si usturoi (feliat sau zdrobit, dupa preferinte). Apoi, adaugam cartofii taiati in cubulete si ardeiul Kapia taiat tot in cubulete. Optional, puteti folosi si alte legume, precum conopida, mazare, broccoli, boabe de porumb, baby morcov, etc.
Adaugam si putina apa in tava, iar deasupra presaram patrunjel verde tocat marunt. Acoperim tava cu folie de aluminiu si bagam la cuptor, la 180°C, pentru 40-50 de minute. Luam apoi folia jos si mai lasam 15 minute (sau pana prinde crusta).
Adaugam si putina apa in tava, iar deasupra presaram patrunjel verde tocat marunt. Acoperim tava cu folie de aluminiu si bagam la cuptor, la 180°C, pentru 40-50 de minute. Luam apoi folia jos si mai lasam 15 minute (sau pana prinde crusta).
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!