Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Gogosari in sos de mustar - pentru iarna

(*)(*)(*)(*)(*) (5)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Gogosari in sos de mustar - pentru iarna
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Gogosari in sos de mustar - pentru iarna

(*)(*)(*)(*)(*) (5)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

1 ora 20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Este o reteta simpla pentru muraturi . Acesti gogosari pot fi dulci-acrisori, picanti sau nu , dupa gustul mustarului pe care il folositi. Oricum sunt tare gustosi si numai buni de mancat linga o friptura. Dar ii putem servi si ca o garnitura sau se pot servi ca atare, pe un colt de paine calda, tocmai scoasa din cuptor. Sunt foarte usor de facut, se pastreaza minunat pentru iarna, sunt deliciosi .

Gogosari in sos de mustar - pentru iarna

(*)(*)(*)(*)(*) ( 5 )

Pregatire

1 ora 20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Este o reteta simpla pentru muraturi . Acesti gogosari pot fi dulci-acrisori, picanti sau nu , dupa gustul mustarului pe care il folositi. Oricum sunt tare gustosi si numai buni de mancat linga o friptura. Dar ii putem servi si ca o garnitura sau se pot servi ca atare, pe un colt de paine calda, tocmai scoasa din cuptor. Sunt foarte usor de facut, se pastreaza minunat pentru iarna, sunt deliciosi .

Ingrediente

Portii:
  • 4 kg gogosari
  • 700 gr mustar
  • 1 lingurita turmeric macinat
  • 6 catei usturoi
  • 200 ml miere
  • 250 ml otet
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri piper
  • 3 linguri sare grunjoasa
  • 3 crengute de frunze de telina
  • 1 buc foi de dafin
  • 1gogosari
    4 kg
  • 2mustar
    700 gr
  • 3turmeric macinat
    1 lingurita
  • 4usturoi
    6 catei
  • 5miere
    200 ml
  • 6otet
    250 ml
  • 7ulei
    200 ml
  • 8piper
    2 linguri
  • 9sare grunjoasa
    3 linguri
  • 10frunze de telina
    3 crengute de
  • 11foi de dafin
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Pentru gatirea acestei retete, de complexitate redusa, nu se acorda puncte KitchenShop. Multumim pentru intelegere.

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Set cutite 6 piese, otel inoxidabil - Zokura
175 leiÎn stoc
Cratita fonta, 28cm/6,7L "Folk", Rosu  - LAVA
640 leiÎn stoc
Borcan sticla, 150ml - Bormioli Rocco
10 leiÎn stoc
Borcan sticla, 500ml - Bormioli Rocco
13 leiÎn stoc

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/ed6b0c45-89e8-4dc4-9346-87ebeb0046a8.jpeg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro ZiceMami
Chef gatesc.co

Recenzii (5)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
5 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (5)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
ZiceMami
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 22, 09:08
Foarte buni  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 19, 09:53
imi plac muraturile in sos de mustar si turmeric
varianta la muraturile Piccalilli
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Dan Maria
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 19, 09:41
Gogoșari in sos de mustar
Arată bine,dar vin sa gust înainte să prepar ☺️
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Bibi Stanescu
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 19, 09:41
Gogoșari în sos de mustar
O rețetă ce nu da greș!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Dantes
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 19, 06:01
Interesant
Trebuie sa o incerc si eu
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.