1006 retete postate
1006 retete postate
Pregatire
15 minute
Preparare
15 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
15 minute
Preparare
15 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareSe face laptele, cu apa fierbinte si lapte praf de soia (puteti pune la robot), apoi se pune la foc mic cu esenta de vanilie si se adauga faina de tapioca, se amesteca cu un tel sau cu mixerul, pana incepe sa se ingroase.
Se face laptele, cu apa fierbinte si lapte praf de soia (puteti pune la robot), apoi se pune la foc mic cu esenta de vanilie si se adauga faina de tapioca, se amesteca cu un tel sau cu mixerul, pana incepe sa se ingroase.
Se ia de pe foc vasul, se pune in compozitie untul de cocos, coaja si zeama de la lamaie si lime, apoi faina de ovaz si cea de cocos, se indulceste cu zahar de cocos si miere, aici, desigur, dupa gustul personal. Cu mana unsa cu ulei de cocos se formeaza prajiturelele, care se tavalesc prin fulgii de cocos.
Se ia de pe foc vasul, se pune in compozitie untul de cocos, coaja si zeama de la lamaie si lime, apoi faina de ovaz si cea de cocos, se indulceste cu zahar de cocos si miere, aici, desigur, dupa gustul personal. Cu mana unsa cu ulei de cocos se formeaza prajiturelele, care se tavalesc prin fulgii de cocos.
Se decoreaza cu coaja de lime si lamaie si se dau la rece.
Se decoreaza cu coaja de lime si lamaie si se dau la rece.
Sunt o minunatie!
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Se face laptele, cu apa fierbinte si lapte praf de soia (puteti pune la robot), apoi se pune la foc mic cu esenta de vanilie si se adauga faina de tapioca, se amesteca cu un tel sau cu mixerul, pana incepe sa se ingroase.
Se face laptele, cu apa fierbinte si lapte praf de soia (puteti pune la robot), apoi se pune la foc mic cu esenta de vanilie si se adauga faina de tapioca, se amesteca cu un tel sau cu mixerul, pana incepe sa se ingroase.
Se ia de pe foc vasul, se pune in compozitie untul de cocos, coaja si zeama de la lamaie si lime, apoi faina de ovaz si cea de cocos, se indulceste cu zahar de cocos si miere, aici, desigur, dupa gustul personal. Cu mana unsa cu ulei de cocos se formeaza prajiturelele, care se tavalesc prin fulgii de cocos.
Se ia de pe foc vasul, se pune in compozitie untul de cocos, coaja si zeama de la lamaie si lime, apoi faina de ovaz si cea de cocos, se indulceste cu zahar de cocos si miere, aici, desigur, dupa gustul personal. Cu mana unsa cu ulei de cocos se formeaza prajiturelele, care se tavalesc prin fulgii de cocos.
Se decoreaza cu coaja de lime si lamaie si se dau la rece.
Se decoreaza cu coaja de lime si lamaie si se dau la rece.
Sunt o minunatie!
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!