Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajiturele cu cocos si lamaie

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ruxy

1006 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Prajiturele cu cocos si lamaie
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajiturele cu cocos si lamaie

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ruxy

1006 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Vegane... Si irezistibile!

Prajiturele cu cocos si lamaie

( )( )( )( )( ) ( 0 )
aprilie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

15 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Ruxy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Vegane... Si irezistibile!
aprilie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 5 linguri lapte de soia praf
  • 500 ml apa
  • 7 linguri faina de tapioca
  • dupa gust esenta de vanilie
  • 1 cana faina de ovaz
  • 2 buc lamai
  • 1 buc lime
  • 2 linguri zahar de cocos
  • 3 linguri miere
  • 2 linguri unt de cocos
  • 70 gr fulgi de nuca de cocos
  • 1 cana faina de cocos
  • 1lapte de soia praf
    5 linguri
  • 2apa
    500 ml
  • 3faina de tapioca
    7 linguri
  • 4esenta de vanilie
    dupa gust
  • 5faina de ovaz
    1 cana
  • 6lamai
    2 buc
  • 7lime
    1 buc
  • 8zahar de cocos
    2 linguri
  • 9miere
    3 linguri
  • 10unt de cocos
    2 linguri
  • 11fulgi de nuca de cocos
    70 gr
  • 12faina de cocos
    1 cana

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

    Se face laptele, cu apa fierbinte si lapte praf de soia (puteti pune la robot), apoi se pune la foc mic cu esenta de vanilie si se adauga faina de tapioca, se amesteca cu un tel sau cu mixerul, pana incepe sa se ingroase.

    Se face laptele, cu apa fierbinte si lapte praf de soia (puteti pune la robot), apoi se pune la foc mic cu esenta de vanilie si se adauga faina de tapioca, se amesteca cu un tel sau cu mixerul, pana incepe sa se ingroase.

  • Pasul 2
    terminat

    Se ia de pe foc vasul, se pune in compozitie untul de cocos, coaja si zeama de la lamaie si lime, apoi faina de ovaz si cea de cocos, se indulceste cu zahar de cocos si miere, aici, desigur, dupa gustul personal. Cu mana unsa cu ulei de cocos se formeaza prajiturelele, care se tavalesc prin fulgii de cocos.

    Se ia de pe foc vasul, se pune in compozitie untul de cocos, coaja si zeama de la lamaie si lime, apoi faina de ovaz si cea de cocos, se indulceste cu zahar de cocos si miere, aici, desigur, dupa gustul personal. Cu mana unsa cu ulei de cocos se formeaza prajiturelele, care se tavalesc prin fulgii de cocos.

  • Pasul 3
    terminat

    Se decoreaza cu coaja de lime si lamaie si se dau la rece.

    Se decoreaza cu coaja de lime si lamaie si se dau la rece.

Nota

Sunt o minunatie!

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

    Se face laptele, cu apa fierbinte si lapte praf de soia (puteti pune la robot), apoi se pune la foc mic cu esenta de vanilie si se adauga faina de tapioca, se amesteca cu un tel sau cu mixerul, pana incepe sa se ingroase.

    Se face laptele, cu apa fierbinte si lapte praf de soia (puteti pune la robot), apoi se pune la foc mic cu esenta de vanilie si se adauga faina de tapioca, se amesteca cu un tel sau cu mixerul, pana incepe sa se ingroase.

  • Pasul 2
    terminat

    Se ia de pe foc vasul, se pune in compozitie untul de cocos, coaja si zeama de la lamaie si lime, apoi faina de ovaz si cea de cocos, se indulceste cu zahar de cocos si miere, aici, desigur, dupa gustul personal. Cu mana unsa cu ulei de cocos se formeaza prajiturelele, care se tavalesc prin fulgii de cocos.

    Se ia de pe foc vasul, se pune in compozitie untul de cocos, coaja si zeama de la lamaie si lime, apoi faina de ovaz si cea de cocos, se indulceste cu zahar de cocos si miere, aici, desigur, dupa gustul personal. Cu mana unsa cu ulei de cocos se formeaza prajiturelele, care se tavalesc prin fulgii de cocos.

  • Pasul 3
    terminat

    Se decoreaza cu coaja de lime si lamaie si se dau la rece.

    Se decoreaza cu coaja de lime si lamaie si se dau la rece.

Nota

Sunt o minunatie!

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.