Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Supa cremoasa de branza si bere

(*)(*)(*)(*)(*) (8)
 chef profile img

KitchenShop

466 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Supa cremoasa de branza si bere
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Supa cremoasa de branza si bere

(*)(*)(*)(*)(*) (8)
chef profile img

KitchenShop

466 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Categorii:  Supe & Ciorbe

Pregatire

30 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

10 bucatari

Dificultate

Medie

Pe cat de bizar suna, pe atat de spectaculos este mixul acesta de arome si texturi, de inspiratie germana. Daca esti atent la calorii, nu te lasa pacalit de cuvantul "supa"; crema asta e un mic dezastru caloric, dar asa-i sta bine unui preparat minunat de delicios.

Supa cremoasa de branza si bere

(*)(*)(*)(*)(*) ( 8 )
Categorii:  Supe & Ciorbe

Pregatire

30 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

10 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Supe & Ciorbe
KitchenShop
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Pe cat de bizar suna, pe atat de spectaculos este mixul acesta de arome si texturi, de inspiratie germana. Daca esti atent la calorii, nu te lasa pacalit de cuvantul "supa"; crema asta e un mic dezastru caloric, dar asa-i sta bine unui preparat minunat de delicios.

Ingrediente

Portii:
  • 2 buc ceapa
  • 1 buc morcovi
  • 2 buc usturoi
  • 4 linguri unt
  • 40 gr faina
  • 200 ml lapte
  • 250 ml smantana pentru gatit
  • 480 ml bere blonda
  • 280 gr branza Cheddar
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • 1 dupa gust sare
  • 1 dupa gust piper
  • 1ceapa
    2 buc
  • 2morcovi
    1 buc
  • 3usturoi
    2 buc
  • 4unt
    4 linguri
  • 5faina
    40 gr
  • 6lapte
    200 ml
  • 7smantana pentru gatit
    250 ml
  • 8bere blonda
    480 ml
  • 9branza Cheddar
    280 gr
  • 10mustar de Dijon
    1 lingura
  • 11sare
    1 dupa gust
  • 12piper
    1 dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cratita aluminiu, 32cm/10,8L - AMT Gastroguss
590 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 32cm/8,2L - AMT Gastroguss
440 leiÎn stoc
Tel inox, 24cm, "ZWILLING Pro" - Zwilling
95 leiÎn stoc
Tel 28 cm inox - OXO

Tel 28 cm inox - OXO

49 lei În stoc

49 leiÎn stoc
Tel inox, 28cm, "ZWILLING Pro" - Zwilling
99 leiÎn stoc
Razatoare legume, inox - Westmark
45 leiÎn stoc

Recenzii (8)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
8 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (8)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
olimpiainbucatarie
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iun. 21, 03:14
Am salvat, revin cu poza. Arată prea bine!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Oana Ramona
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 10:50
Branza si bere? Ce mai si vrei?
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Emilia gateste
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 20, 09:22
Oh, la la!
Ce minunatie!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Gabriel
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 20, 09:27
wow
super misto nu auzisem de asa ceva dar cred ca o sa incerc felicitari
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Vali
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 04:53
Interesanta si inedita!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Eufrosina
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 03:00
Arata intr-un mare fel!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 19, 03:41
Arata tare bine!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
PanaCris
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iun. 19, 05:49
Pffff, ce combinatie!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.