(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ 5 (4)
Paine cu mix de fainuri (faina de grau tip 650, faina integrala si faina de secara), smochine si cirese deshidratate, smochine proaspete, seminte de dovleac si fenicul. Aluatul nu necesita framantare indelungata si nu avem nevoie de un mixer pentru aceasta. Painea este densa dar si pufoasa in accelasi timp, cu o crusta crocanta. Este foarte important, ca inainte de coacere sa stropim aluatul cu apa. Aburul creeaza o temperatura uniforma, perfecta pentru ca aluatul sa creasca si in timpul coacerii si sa obtinem accea crusta crocanta si miez pufos. Painea se poate consuma ca atare, cu o cana de ceai sau lapte. Pentru un mic dejun satios, putem servi feliile de paine prajite, unse cu unt si stropite cu miere.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!