Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Mini-cheesecake sarat cu ierburi aromatice - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

KitchenAid

338 retete postate

gatesc.co
Chef
Mini-cheesecake sarat cu ierburi aromatice - By KitchenAid
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Mini-cheesecake sarat cu ierburi aromatice - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

KitchenAid

338 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 40 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Cuvantul “cheesecake” ne duce cu gandul la un deliciu dulce si cremos. Dar ce bucatari am fi noi daca nu am experimenta in bucatarie cu retetele, cu ideile, cu aromele si texturile? Asa ca ne-am luat inima-n dinti (de pofta) si am creat niste mini-cheesecakes sarate, cu baza crocanta de crackers si dulceata de ceapa, si umplutura fina din 3 tipuri de branza si plante aromatice. O idee mai mult ca perfecta pentru aperitivele meselor festive.

Mini-cheesecake sarat cu ierburi aromatice - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 40 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

KitchenAid
Chef
gatesc.co

Prezentare

Cuvantul “cheesecake” ne duce cu gandul la un deliciu dulce si cremos. Dar ce bucatari am fi noi daca nu am experimenta in bucatarie cu retetele, cu ideile, cu aromele si texturile? Asa ca ne-am luat inima-n dinti (de pofta) si am creat niste mini-cheesecakes sarate, cu baza crocanta de crackers si dulceata de ceapa, si umplutura fina din 3 tipuri de branza si plante aromatice. O idee mai mult ca perfecta pentru aperitivele meselor festive.

Ingrediente

Portii:
  • 30 ml ulei
  • 375 gr ceapa
  • 175 ml vin rosu
  • 200 gr biscuiti
  • 70 gr unt
  • 425 gr branza Ricotta
  • 225 gr crema de branza
  • 115 gr branza Gorgonzola
  • 1 lingura faina
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 0.25 lingurita suc de lamaie
  • 2 lingurite busuioc
  • 2 lingurite cimbru
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 buc oua
  • 1ulei
    30 ml
  • 2ceapa
    375 gr
  • 3vin rosu
    175 ml
  • 4biscuiti
    200 gr
  • 5unt
    70 gr
  • 6branza Ricotta
    425 gr
  • 7crema de branza
    225 gr
  • 8branza Gorgonzola
    115 gr
  • 9faina
    1 lingura
  • 10coaja de lamaie
    1 lingurita
  • 11sare
    dupa gust
  • 12piper
    dupa gust
  • 13suc de lamaie
    0.25 lingurita
  • 14busuioc
    2 lingurite
  • 15cimbru
    2 lingurite
  • 16rozmarin
    1 lingurita
  • 17oua
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.