Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rosii umplute cu carne tocata - By Staub

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Staub

104 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Rosii umplute cu carne tocata - By Staub
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rosii umplute cu carne tocata - By Staub

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Staub

104 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

10 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Ne plac atat de mult ardeii umpluti incat adesea uitam ca putem sa-i inlocuim si cu alte legume la fel de ofertate. De la STAUB vine reteta unor rosii umplute cu carne tocata si servite cu un sos racoritor de iaurt cu menta - o mica desfatare pentru orice pofticios.

Rosii umplute cu carne tocata - By Staub

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Staub
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Ne plac atat de mult ardeii umpluti incat adesea uitam ca putem sa-i inlocuim si cu alte legume la fel de ofertate. De la STAUB vine reteta unor rosii umplute cu carne tocata si servite cu un sos racoritor de iaurt cu menta - o mica desfatare pentru orice pofticios.

Ingrediente

Portii:
  • 4 buc rosii
  • 400 gr carne tocata de vita
  • 1 buc chifle
  • 1 buc oua
  • 1 buc ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 0.5 lingurita chimion
  • varf de cutit piper
  • 2 crengute de cimbru
  • 2 crengute de rozmarin
  • 100 gr branza Feta
  • dupa gust ulei de masline
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 125 gr iaurt
  • 3 crengute de menta
  • 1rosii
    4 buc
  • 2carne tocata de vita
    400 gr
  • 3chifle
    1 buc
  • 4oua
    1 buc
  • 5ceapa
    1 buc
  • 6usturoi
    1 catel
  • 7chimion
    0.5 lingurita
  • 8piper
    varf de cutit
  • 9cimbru
    2 crengute de
  • 10rozmarin
    2 crengute de
  • 11branza Feta
    100 gr
  • 12ulei de masline
    dupa gust
  • 13sare
    dupa gust
  • 14piper
    dupa gust
  • 15iaurt
    125 gr
  • 16menta
    3 crengute de

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Mini-tava, 15 x 11 cm, fonta - Staub
265 leiÎn stoc
Rasnita de condimente - Westmark
40 leiÎn stoc
Presa usturoi, 13,5 cm - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Bol mixare, plastic, 23,8cm/2,5L - Westmark
32 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 20 cm 6000MCT - Miyabi
1690 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.