Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Lasagna cu Carne Tocata si Sos Bechamel

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Bucataria Mamei

14 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Lasagna cu Carne Tocata si Sos Bechamel
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Lasagna cu Carne Tocata si Sos Bechamel

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Bucataria Mamei

14 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

1 ora 20 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Ridicata

Buna ziua, dragii mei! Astazi m-am gandit sa va prezint lasagna, una dintre cele mai cunoscute si apreciate preparate din Italia. Ceea ce va prezint eu astazi este reteta clasica de lasagna, transmisa din cele mai vechi timpuri, de la bunica la nepoti. Pasta in straturi, umplutura moale si cremoasa, aromele pe care le simtim din cuptorul care o coace lent, fac ca acest preparat sa fie iubit si pregatit in intreaga lume.

Lasagna cu Carne Tocata si Sos Bechamel

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora 20 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Ridicata

Bucataria Mamei
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Buna ziua, dragii mei! Astazi m-am gandit sa va prezint lasagna, una dintre cele mai cunoscute si apreciate preparate din Italia. Ceea ce va prezint eu astazi este reteta clasica de lasagna, transmisa din cele mai vechi timpuri, de la bunica la nepoti. Pasta in straturi, umplutura moale si cremoasa, aromele pe care le simtim din cuptorul care o coace lent, fac ca acest preparat sa fie iubit si pregatit in intreaga lume.

Ingrediente

Portii:
Sos de Carne (Ragu)
  • 500 gr carne tocata de vita
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc morcovi
  • 50 gr unt
  • 4 linguri ulei de masline
  • 350 ml vin rosu
  • 300 gr pasta de rosii
  • 3 catei usturoi
  • 1 buc telina
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • dupa gust sare
  • 1carne tocata de vita
    500 gr
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3morcovi
    1 buc
  • 4unt
    50 gr
  • 5ulei de masline
    4 linguri
  • 6vin rosu
    350 ml
  • 7pasta de rosii
    300 gr
  • 8usturoi
    3 catei
  • 9telina
    1 buc
  • 10patrunjel
    1 legatura
  • 11busuioc uscat
    1 lingurita
  • 12sare
    dupa gust
Sos Bechamel
  • 70 gr unt
  • 4 linguri faina
  • 4 cani lapte
  • 1 frunza foi de dafin
  • dupa gust nucsoara
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1unt
    70 gr
  • 2faina
    4 linguri
  • 3lapte
    4 cani
  • 4foi de dafin
    1 frunza
  • 5nucsoara
    dupa gust
  • 6sare
    dupa gust
  • 7piper
    dupa gust
Pentru Asamblare
  • 700 gr foi de lasagna
  • 200 gr branza mozzarella
  • 100 gr parmezan
  • 1foi de lasagna
    700 gr
  • 2branza mozzarella
    200 gr
  • 3parmezan
    100 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.