Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Soufflé cu legume de primavara si branza - By Emile Henry

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Emile Henry

71 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Soufflé cu legume de primavara si branza - By Emile Henry
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Soufflé cu legume de primavara si branza - By Emile Henry

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Emile Henry

71 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

1 ora

Preparare

50 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Sanatoasa, gustoasa, hranitoare si extrem de apetisanta prin coloritul viu al multelor legume pe care le contine, acest soufflé este clar o mancare pentru pofticiosi, dar si pentru cei care adora legumele. Este o mancare excelenta la inceput de primavara, cu o combinatie armonioasa care nu necesita garnituri consistente, ci poate doar salate simple din verdeturi.

Soufflé cu legume de primavara si branza - By Emile Henry

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

50 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Emile Henry
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Sanatoasa, gustoasa, hranitoare si extrem de apetisanta prin coloritul viu al multelor legume pe care le contine, acest soufflé este clar o mancare pentru pofticiosi, dar si pentru cei care adora legumele. Este o mancare excelenta la inceput de primavara, cu o combinatie armonioasa care nu necesita garnituri consistente, ci poate doar salate simple din verdeturi.

Ingrediente

Portii:
  • 330 gr faina
  • 125 gr unt
  • 1 lingura sare
  • 1 buc galbenus de ou
  • 50 ml apa
  • 2 buc morcovi
  • 1 buc dovlecei
  • 200 gr rosii Cherry
  • 2 buc ceapa
  • 3.5 linguri ulei de masline
  • 500 gr branza Fromage Blanc
  • 2 buc oua
  • dupa gust sare de mare
  • dupa gust piper
  • dupa gust nucsoara
  • 1faina
    330 gr
  • 2unt
    125 gr
  • 3sare
    1 lingura
  • 4galbenus de ou
    1 buc
  • 5apa
    50 ml
  • 6morcovi
    2 buc
  • 7dovlecei
    1 buc
  • 8rosii Cherry
    200 gr
  • 9ceapa
    2 buc
  • 10ulei de masline
    3.5 linguri
  • 11branza Fromage Blanc
    500 gr
  • 12oua
    2 buc
  • 13sare de mare
    dupa gust
  • 14piper
    dupa gust
  • 15nucsoara
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Separator galbenus, plastic - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Rasnita de condimente - Westmark
40 leiÎn stoc
Sita inox, 18 cm - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Gratar racire, otel, 32 cm - Westmark
45 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 20 cm 6000MCT - Miyabi
1690 leiÎn stoc
Tigaie aluminiu, 20cm "RIALTO" - Ballarini
130 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.