(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ 5 (1)
Am vazut retete in fel si chip, eu insa, nu m-am abatut de la reteta mamei, retetea originala, indraznesc sa-i spun, cu organe si carne fierte, verdeturi crude, nu calite si evident, fara orez, deoarece drobul nu este caltabos. Fiecare, insa, cu gustul lui. Carnea, poate fi de care va place, eu nu mananc miel, asa ca am facut o combinatie pui-porc. Carnea musai sa aiba grasime, altfel iese inecacios si atentie la raportul carne-ficat, deoarece si ficatul in exces poate strica drobul. Din cantitatile mentionate au iesit doua tavi de drob. Condimente folositi dupa gust, dar in principiu, am folosit 2 lingurite de sare, o lingurita de piper, una de cimbru si jumatate de lingurita de piper cayenne.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!