Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit âžĪ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate âžĪ

Mancare de fasole cu afumatura, la crock-pot

(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (4)
 chef profile img

Ancutsa

915 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Mancare de fasole cu afumatura, la crock-pot
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Mancare de fasole cu afumatura, la crock-pot

(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (4)
chef profile img

Ancutsa

915 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

6 ore

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

De obicei prepar mancarea de fasole boabe pe aragaz si incep prin a cali legumele. Pentru ca mi-a placut mult cum a iesit ultima data la crock pot, am ales sa o pregatesc tot asa. Gatind fasolea la crock-pot, am considerat-o mai sanatoasa, pentru ca nu am mai calit legumele, ci le-am adaugat alaturi de fasole si carne, fierbandu-se toate. Mi s-a parut mult mai gustoasa. In plus, am adaugat carne afumata care e gatita tot la abur, in locul carnatilor, pe care ar fi trebuit sa-i prajesc, folosind astfel mai putine grasimi.

Mancare de fasole cu afumatura, la crock-pot

(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( 4 )

Pregatire

10 minute

Preparare

6 ore

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

De obicei prepar mancarea de fasole boabe pe aragaz si incep prin a cali legumele. Pentru ca mi-a placut mult cum a iesit ultima data la crock pot, am ales sa o pregatesc tot asa. Gatind fasolea la crock-pot, am considerat-o mai sanatoasa, pentru ca nu am mai calit legumele, ci le-am adaugat alaturi de fasole si carne, fierbandu-se toate. Mi s-a parut mult mai gustoasa. In plus, am adaugat carne afumata care e gatita tot la abur, in locul carnatilor, pe care ar fi trebuit sa-i prajesc, folosind astfel mai putine grasimi.

Ingrediente

Portii:
  • 400 gr fasole boabe
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 buc ceapa
  • 1 buc morcovi
  • 500 gr carne afumata
  • 3 linguri rosii
  • 2 linguri bulion
  • 1.35 l apa
  • 1 lingurita sare
  • dupa gust foi de dafin
  • 1 lingurita faina
  • 1fasole boabe
    400 gr
  • 2ulei de floarea soarelui
    2 linguri
  • 3ceapa
    2 buc
  • 4morcovi
    1 buc
  • 5carne afumata
    500 gr
  • 6rosii
    3 linguri
  • 7bulion
    2 linguri
  • 8apa
    1.35 l
  • 9sare
    1 lingurita
  • 10foi de dafin
    dupa gust
  • 11faina
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Gyutoh 20 cm 7000D - Miyabi
1390 leiÎn stoc
Bol cu capac, sticla, 1L - Glasslock
62 leiÎn stoc
Bol mixare, plastic, 23,8cm/2,5L - Westmark
32 leiÎn stoc
Ibric 800 ml, inox - Zokura
75 leiÎn stoc

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/22e7e4fd-d230-49ba-b655-dcdd31083bf6.jpg
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★
gatesc.ro Oanah
Legend Chef gatesc.co

Recenzii (4)

5.00
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★
4 recenzii
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (4)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Oanah
Legend Chef
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★
mar. 24, 11:46
Tare buna!  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Eufrosina
Bucatar amator
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★
oct. 19, 12:49
Sanatoasa si gustoasa!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Cristinutsa
Bucatar amator
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★
oct. 19, 11:49
Interesanta varianta propusa de tine!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Vali
Bucatar amator
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★
aug. 19, 09:24
O bunatate, mai ales cu afumatura!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.