Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Gogosari in otet pentru iarna

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

antonie.ana

1082 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Gogosari in otet pentru iarna
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Gogosari in otet pentru iarna

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

antonie.ana

1082 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Conserve

Pregatire

30 minute

Preparare

1 zi

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Gogosari in otet pentru iarna.

Gogosari in otet pentru iarna

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Conserve

Pregatire

30 minute

Preparare

1 zi

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Conserve
antonie.ana
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Gogosari in otet pentru iarna.

Ingrediente

Portii:
  • 1 l otet
  • 5 l apa
  • dupa gust mustar boabe
  • dupa gust piper boabe
  • dupa gust foi de dafin
  • dupa gust hrean
  • dupa gust sare
  • 2 linguri ulei
  • dupa gust zahar
  • 5 kg gogosari
  • 1otet
    1 l
  • 2apa
    5 l
  • 3mustar boabe
    dupa gust
  • 4piper boabe
    dupa gust
  • 5foi de dafin
    dupa gust
  • 6hrean
    dupa gust
  • 7sare
    dupa gust
  • 8ulei
    2 linguri
  • 9zahar
    dupa gust
  • 10gogosari
    5 kg

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Pentru gatirea acestei retete, de complexitate redusa, nu se acorda puncte KitchenShop. Multumim pentru intelegere.

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.