Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Fougasse cu faina de naut, bacon si ierburi de Provence

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

food therapy

2257 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Fougasse cu faina de naut, bacon si ierburi de Provence
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Fougasse cu faina de naut, bacon si ierburi de Provence

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

food therapy

2257 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora 5 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Fougasse este o paine specific frantuzeasca din zona Provence. Fouggase poate fi simpla sau cu diverse umpluturi. In aceasta reteta am incercat sa imbin cat mai multe ingrediente specifice bucatariei frantuzesti. Rezulatul este o paine plata cu o crusta crocanta si subtire, un miez pufos si o umplutura gustoasa.

Fougasse cu faina de naut, bacon si ierburi de Provence

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora 5 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Fougasse este o paine specific frantuzeasca din zona Provence. Fouggase poate fi simpla sau cu diverse umpluturi. In aceasta reteta am incercat sa imbin cat mai multe ingrediente specifice bucatariei frantuzesti. Rezulatul este o paine plata cu o crusta crocanta si subtire, un miez pufos si o umplutura gustoasa.

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 250 gr faina
  • 55 gr faina de naut
  • 25 ml lapte
  • 155 ml apa
  • 40 ml ulei de masline
  • 6 gr sare
  • 15 gr unt
  • 5 gr drojdie uscata
  • 1faina
    250 gr
  • 2faina de naut
    55 gr
  • 3lapte
    25 ml
  • 4apa
    155 ml
  • 5ulei de masline
    40 ml
  • 6sare
    6 gr
  • 7unt
    15 gr
  • 8drojdie uscata
    5 gr
Crema de mustar Dijon si ierburi de Provence
  • 100 gr faina
  • 30 gr smantana dulce
  • 40 ml ulei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1 lingurita ierburi de Provence
  • 2 lingurite mustar de Dijon
  • 1faina
    100 gr
  • 2smantana dulce
    30 gr
  • 3ulei
    40 ml
  • 4sare
    dupa gust
  • 5piper
    dupa gust
  • 6ierburi de Provence
    1 lingurita
  • 7mustar de Dijon
    2 lingurite
Umplutura
  • 2 buc sfecla rosie
  • 250 gr bacon
  • 0.5 lingura ulei
  • 1sfecla rosie
    2 buc
  • 2bacon
    250 gr
  • 3ulei
    0.5 lingura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
RalucaM
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 20, 04:53
Ce dragute sunt!
1
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.