(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ 5 (5)
Nu prea suntem noi obisnuiti cu carnea de vanat, dar atunci cand o primim, nu mai stim ce bunatati sa facem din ea. Aceasta mancarica se poate face cu diferite carnuri de vanat: caprioara, cerb, mistret, iepure sau fazan, dar si cu carne de vita. O parte din coastele care aveau ceva carne le-am pus la aceasta friptura, impreuna cu o bucata de pulpa. Marinarea se face pentru a fragezi carnea si pentru a o aromatiza. Gatitul incet este modalitate de preparare ideala pentru carnea de vanat, aceasta fiind mentinuta la o temperatura constanta si scazuta. Aproape ca gateste singur acest aparat, iar caprioara marinata si apoi preparata in Slow Cooker este atat de frageda incat se va topi in gura. Sosul obtinut este cu adevarat suficient pentru a incanta papilele gustative!
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!