Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Antricot de vita in sos de vin (Boeuf bourguignon) - By Staub

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Staub

104 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Antricot de vita in sos de vin (Boeuf bourguignon) - By Staub
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Antricot de vita in sos de vin (Boeuf bourguignon) - By Staub

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Staub

104 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

1 ora

Preparare

3 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Orice deliciu are nevoie de un anume timp de preparare, pentru a se pune perfect in valoare. Dar intotdeauna merita asteptarea si efortul, mai ales daca ne gandim la un antricot de vita in sos de vin. Chef Sidia Sissoko ne-a invatat pas cu pas cum ajungem la un “boeuf bourguignon” desavarsit, folosind o oala cu totul speciala, marca Staub, care are o garantie rara: pe viata. Sa tot gatesti si sa nu te mai opresti!

Antricot de vita in sos de vin (Boeuf bourguignon) - By Staub

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

3 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Prezentare

Orice deliciu are nevoie de un anume timp de preparare, pentru a se pune perfect in valoare. Dar intotdeauna merita asteptarea si efortul, mai ales daca ne gandim la un antricot de vita in sos de vin. Chef Sidia Sissoko ne-a invatat pas cu pas cum ajungem la un “boeuf bourguignon” desavarsit, folosind o oala cu totul speciala, marca Staub, care are o garantie rara: pe viata. Sa tot gatesti si sa nu te mai opresti!

Ingrediente

Portii:
  • 800 gr pulpa de vitel
  • 5 buc ceapa
  • 5 buc morcovi
  • 5 buc telina apio
  • 4 buc foi de dafin
  • 6 buc cimbru
  • 4 buc rozmarin
  • 2 lingurite piper boabe
  • 4 catei usturoi
  • 600 ml vin rosu sec
  • 100 gr faina
  • 30 ml sos de soia
  • 500 gr rosii
  • 1 lingura bulion
  • 500 gr ciuperci
  • 250 gr bacon
  • 1 varf de cutit boia
  • dupa gust patrunjel
  • 300 ml supa de vita
  • 1pulpa de vitel
    800 gr
  • 2ceapa
    5 buc
  • 3morcovi
    5 buc
  • 4telina apio
    5 buc
  • 5foi de dafin
    4 buc
  • 6cimbru
    6 buc
  • 7rozmarin
    4 buc
  • 8piper boabe
    2 lingurite
  • 9usturoi
    4 catei
  • 10vin rosu sec
    600 ml
  • 11faina
    100 gr
  • 12sos de soia
    30 ml
  • 13rosii
    500 gr
  • 14bulion
    1 lingura
  • 15ciuperci
    500 gr
  • 16bacon
    250 gr
  • 17boia
    1 varf de cutit
  • 18patrunjel
    dupa gust
  • 19supa de vita
    300 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.