Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui coquelet in cuib de spaghete de morcov

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pui coquelet in cuib de spaghete de morcov
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui coquelet in cuib de spaghete de morcov

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Pui coquelet marinat timp de 24 de ore, umplut cu bulgur si carne tocata, alaturi de o garnitura de morcovi. Un preparat potrivit pentru o masa festiva.

Pui coquelet in cuib de spaghete de morcov

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pui coquelet marinat timp de 24 de ore, umplut cu bulgur si carne tocata, alaturi de o garnitura de morcovi. Un preparat potrivit pentru o masa festiva.

Ingrediente

Portii:
  • 4 buc pui Coquelet de Bretagne
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 4 catei usturoi
  • 2 lingurite scortisoara macinata
  • 1.5 lingurite boia dulce
  • 2.5 lingurite condiment Sumac
  • 2 lingurite ienibahar
  • 3 lingurite sare
  • 100 gr unt
  • 250 gr carne tocata de vita
  • 90 gr bulgur
  • 220 ml supa de pui
  • 40 gr samburi de pin
  • 40 gr fulgi de migdale
  • 4 buc morcovi
  • 1 lingurita pasta harissa
  • 5 crengute de rozmarin
  • 5 crengute de cimbru
  • dupa gust piper
  • 250 ml apa
  • 1pui Coquelet de Bretagne
    4 buc
  • 2ulei de floarea soarelui
    50 ml
  • 3usturoi
    4 catei
  • 4scortisoara macinata
    2 lingurite
  • 5boia dulce
    1.5 lingurite
  • 6condiment Sumac
    2.5 lingurite
  • 7ienibahar
    2 lingurite
  • 8sare
    3 lingurite
  • 9unt
    100 gr
  • 10carne tocata de vita
    250 gr
  • 11bulgur
    90 gr
  • 12supa de pui
    220 ml
  • 13samburi de pin
    40 gr
  • 14fulgi de migdale
    40 gr
  • 15morcovi
    4 buc
  • 16pasta harissa
    1 lingurita
  • 17rozmarin
    5 crengute de
  • 18cimbru
    5 crengute de
  • 19piper
    dupa gust
  • 20apa
    250 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Sidy
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 19, 09:23
De ce sa marinăm carnea ?
Pentru a-i da o aroma deosebită cărnii ,este important să o marinezi.Acest procedeu face carnea incredibil de suculentă si delicioasă, mult mai fragedă. De ce sa marinăm carnea ? Pentru ca: 1. Fragezeste: datorită ingredientelor ca sarea, otetul, berea 2. Oferă aromă datorită condimentelor (coriandrul, ghimbirul, boiaua dulce, piperul negru, mustar, chimen, rozmarin), legumelor (ceapa, usturoi, telina, ardei gras, ardei iute, morcov), ierburilor (foile de dafin, frunze de patrunjel, oregano) si uleiului. Datorită marinării ,fripturile castigă un plus de gust, aromă si culoare, devin mai suculente și se gătesc mai rapid. Ideală pentru toate tipurile de carne, marinada este detaliul care face diferența intre o mancare bună si una fantastică, oferind un gust unic oricarui preparat. Mai mult, marinadele au capacitatea de a conserva, așa că un aliment supus acestui proces rezistă mult mai bine...
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
MBinder
Bucatar pasionat
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 19, 03:48
Un preparat exceptional!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.