De ce sa marinăm carnea ?
Pentru a-i da o aroma deosebită cărnii ,este important să o marinezi.Acest procedeu face carnea incredibil de suculentă si delicioasă, mult mai fragedă.
De ce sa marinăm carnea ? Pentru ca:
1. Fragezeste: datorită ingredientelor ca sarea, otetul, berea
2. Oferă aromă datorită condimentelor (coriandrul, ghimbirul, boiaua dulce, piperul negru, mustar, chimen, rozmarin), legumelor (ceapa, usturoi, telina, ardei gras, ardei iute, morcov), ierburilor (foile de dafin, frunze de patrunjel, oregano) si uleiului.
Datorită marinării ,fripturile castigă un plus de gust, aromă si culoare, devin mai suculente și se gătesc mai rapid. Ideală pentru toate tipurile de carne, marinada este detaliul care face diferența intre o mancare bună si una fantastică, oferind un gust unic oricarui preparat. Mai mult, marinadele au capacitatea de a conserva, așa că un aliment supus acestui proces rezistă mult mai bine...
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!