Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Carnati Weisswurst

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

KitchenShop

463 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Carnati Weisswurst
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Carnati Weisswurst

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

KitchenShop

463 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

2 ore

Preparare

2 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Un carnat cu carne de manzat, fin texturat cu lamaie si patrunjel, carnatii Weisswurst, se gasesc pe tot teritoriul Bavariei. Din punct de vedere istoric, au ajuns sa fie cunoscuti ca o gustare de mic dejun tarziu, majoritatea bavarezilor mancandu-i inainte de pranz.

Carnati Weisswurst

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

2 ore

Preparare

2 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Prezentare

Un carnat cu carne de manzat, fin texturat cu lamaie si patrunjel, carnatii Weisswurst, se gasesc pe tot teritoriul Bavariei. Din punct de vedere istoric, au ajuns sa fie cunoscuti ca o gustare de mic dejun tarziu, majoritatea bavarezilor mancandu-i inainte de pranz.

Ingrediente

Portii:
  • 800 gr spata de porc
  • 800 gr spata de manzat
  • 700 gr grasime de porc
  • 0.75 cana lapte praf
  • 0.25 cana sare
  • 1 lingurita praf de ceapa
  • 2 lingurite piper
  • 0.5 lingurita nucsoara
  • 0.5 lingurita ghimbir
  • 4 lingurite suc de lamaie
  • 0.3 cana patrunjel
  • 0.75 cana gheata pisata
  • 3 buc membrane de porc
  • 1spata de porc
    800 gr
  • 2spata de manzat
    800 gr
  • 3grasime de porc
    700 gr
  • 4lapte praf
    0.75 cana
  • 5sare
    0.25 cana
  • 6praf de ceapa
    1 lingurita
  • 7piper
    2 lingurite
  • 8nucsoara
    0.5 lingurita
  • 9ghimbir
    0.5 lingurita
  • 10suc de lamaie
    4 lingurite
  • 11patrunjel
    0.3 cana
  • 12gheata pisata
    0.75 cana
  • 13membrane de porc
    3 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Masina de tocat carne M 8 - Westmark
290 leiÎn stoc
Masina de tocat carne M 10 - Westmark
365 leiÎn stoc
Afumatoare inox, 28 cm, "Resto" - Demeyere
645 leiÎn stoc
Cutit Chutoh, 16 cm, 7000D - Miyabi
1100 leiÎn stoc
Mojar cu pistil, 12 cm, granit - Kitchen Craft
148 leiÎn stoc
Tigaie aluminiu, 28cm "RIALTO" - Ballarini
170 leiÎn stoc
Tigaie aluminiu, 28cm "ALBA" - Ballarini
340 leiÎn stoc
Afumatoare inox, 31 x 31 cm - de Buyer
1656 leiÎn stoc
Afumatoare inox, 60 x 40 cm - de Buyer
1950 leiÎn stoc
Set 7 piese pentru condimente, inox
125 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.