Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tocanita de naut cu ciuperci, rosii si galuste bavareze

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Tocanita de naut cu ciuperci, rosii si galuste bavareze
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tocanita de naut cu ciuperci, rosii si galuste bavareze

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Nautul este unul dintre principalele ingrediente ale hummusului sau falafelului, doua preparate traditionale ale Orientului Mijlociu. Dar eu va invit sa gustati aceasta tocanita delicioasa, pe care am facut-o cu naut, ciuperci si cuburi de rosii. Asa am descoperit acest aliment minunat, sanatos si foarte gustos (nautul).

Tocanita de naut cu ciuperci, rosii si galuste bavareze

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

10 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Nautul este unul dintre principalele ingrediente ale hummusului sau falafelului, doua preparate traditionale ale Orientului Mijlociu. Dar eu va invit sa gustati aceasta tocanita delicioasa, pe care am facut-o cu naut, ciuperci si cuburi de rosii. Asa am descoperit acest aliment minunat, sanatos si foarte gustos (nautul).

Ingrediente

Portii:
  • 400 gr naut din conserva
  • 400 gr rosii Cherry din conserva
  • 300 gr ciuperci din conserva
  • 4 linguri ulei
  • 1 buc ceapa
  • 1 lingurita chimen
  • 1 buc ardei gras
  • 2 legaturi patrunjel
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 3 buc chifle
  • 80 gr pesmet
  • 2 buc oua
  • 70 gr unt
  • 2 buc ceapa verde
  • 200 ml lapte
  • 1 buc gogosari
  • 1naut din conserva
    400 gr
  • 2rosii Cherry din conserva
    400 gr
  • 3ciuperci din conserva
    300 gr
  • 4ulei
    4 linguri
  • 5ceapa
    1 buc
  • 6chimen
    1 lingurita
  • 7ardei gras
    1 buc
  • 8patrunjel
    2 legaturi
  • 9sare
    dupa gust
  • 10piper
    dupa gust
  • 11chifle
    3 buc
  • 12pesmet
    80 gr
  • 13oua
    2 buc
  • 14unt
    70 gr
  • 15ceapa verde
    2 buc
  • 16lapte
    200 ml
  • 17gogosari
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 19, 09:18
Tocanita de naut cu ciuperci, rosii si galuste bavareze
O mancare gustoasa, dar mai ales sanatoasa!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iul. 19, 04:58
Hranitoare si gustoasa.
Imi place nautul. Am sa incerc reteta :-)
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.