Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pulpe de pui in sos de mustar

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pulpe de pui in sos de mustar
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pulpe de pui in sos de mustar

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Medie

Pulpele de pui marinate cu mustar si boia afumata sunt gatite cu vin, bacon si ceapa. Cremozitatea preparatului este intensificata de smantana de gatit adaugata la final. Carnea frageda este pusa in evidenta de gustul picant al mustarului si aroma usor afumata data de bacon si boia. Un preparat care te incanta din toate punctele de vedere si pe care cu siguranta o sa doresti sa il repeti.

Pulpe de pui in sos de mustar

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pulpele de pui marinate cu mustar si boia afumata sunt gatite cu vin, bacon si ceapa. Cremozitatea preparatului este intensificata de smantana de gatit adaugata la final. Carnea frageda este pusa in evidenta de gustul picant al mustarului si aroma usor afumata data de bacon si boia. Un preparat care te incanta din toate punctele de vedere si pe care cu siguranta o sa doresti sa il repeti.

Ingrediente

Portii:
Pulpe de Pui marinate
  • 120 gr mustar de Dijon
  • 0.75 lingurita sare
  • 0.5 lingurita boia afumata
  • dupa gust piper macinat
  • 1.3 kg pulpe de pui
  • 1mustar de Dijon
    120 gr
  • 2sare
    0.75 lingurita
  • 3boia afumata
    0.5 lingurita
  • 4piper macinat
    dupa gust
  • 5pulpe de pui
    1.3 kg
Sos de bacon, ceapa si vin
  • 20 ml ulei
  • 180 gr bacon afumat
  • 170 gr ceapa
  • 5 gr cimbru
  • 250 ml vin
  • 15 gr mustar de Dijon
  • 25 gr mustar cu boabe
  • 65 ml smantana pentru gatit
  • dupa gust sare
  • 1ulei
    20 ml
  • 2bacon afumat
    180 gr
  • 3ceapa
    170 gr
  • 4cimbru
    5 gr
  • 5vin
    250 ml
  • 6mustar de Dijon
    15 gr
  • 7mustar cu boabe
    25 gr
  • 8smantana pentru gatit
    65 ml
  • 9sare
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.