Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Vita Wellington

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

KitchenShop

471 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Vita Wellington
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Vita Wellington

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

KitchenShop

471 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Beef Wellington poate parea destul de coplesitor de preparat, dar cand este gatit ca la carte, devine un adevarat reper gastronomic. Carne de vita perfect gatita, frageda, cu un aluat crocant, acesta este idealul. Urmati reteta noastra intocmai si aveti toate sansele sa va uimiti familia, prietenii si invitatii! Pofta buna!

Vita Wellington

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

KitchenShop
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Beef Wellington poate parea destul de coplesitor de preparat, dar cand este gatit ca la carte, devine un adevarat reper gastronomic. Carne de vita perfect gatita, frageda, cu un aluat crocant, acesta este idealul. Urmati reteta noastra intocmai si aveti toate sansele sa va uimiti familia, prietenii si invitatii! Pofta buna!

Ingrediente

Portii:
muschi de vita
  • 1 kg muschi de vita
  • 2 linguri ulei de masline
  • dupa gust piper
  • dupa gust sare
  • 0.5 lingurita cimbru
  • 0.5 lingurita rozmarin
  • 1muschi de vita
    1 kg
  • 2ulei de masline
    2 linguri
  • 3piper
    dupa gust
  • 4sare
    dupa gust
  • 5cimbru
    0.5 lingurita
  • 6rozmarin
    0.5 lingurita
amestec de ciuperci
  • 200 gr ciuperci Chestnut
  • 200 gr ciuperci de padure
  • 1 lingura ulei de masline
  • 0.5 lingurita cimbru
  • 0.5 lingurita rozmarin
  • 100 ml vin alb sec
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingurita sare
  • 1ciuperci Chestnut
    200 gr
  • 2ciuperci de padure
    200 gr
  • 3ulei de masline
    1 lingura
  • 4cimbru
    0.5 lingurita
  • 5rozmarin
    0.5 lingurita
  • 6vin alb sec
    100 ml
  • 7unt
    1 lingurita
  • 8sare
    1 lingurita
extra
  • 12 felii prosciutto
  • 2 buc galbenus de ou
  • 700 gr aluat foietaj
  • 1prosciutto
    12 felii
  • 2galbenus de ou
    2 buc
  • 3aluat foietaj
    700 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.