Reteta aceasta vine cu o confesiune la pachet. Pe langa faptul ca nu credeam vreodata ca o sa fac un preparat gatit lent, nu ma vedeam ca as recunoaste asta, asa, public, si sa fiu ok cu acest lucru. Bine intre noi fie vorba, si minciuna prin omisiune, tot minciuna se considera. Revenind la mobilul crimei, mancarea gatita lent, cu orele la cuptor, consideram ca nu este pentru mine, care sunt adepta mancarurilor usoare, simple si rapide. Dar stii cum e viata, niciodata nu zice niciodata! Acum, pusa in fata vasului din ceramica franceza de inalta tehnogie, Sublime, de la Emile Henry, ce-l gasesti disponibil la KitchenShop.ro , am zis...de ce nu?! Hai sa fac o incercare! Am mers pe o reteta recomandata de ei, cu cantitati, gramaje, pasi de executie si timpi. Cat sa fie de greu, pana la urma? E doar o reteta, iar eu nu-s straina de bucatarie, de ceva ani incoace, chiar. Acum, ca totul a fost un succes, ma gandesc eu retrospectiv, daca as sari etapele de la inceput, de calire a legumelor, sotare a carnii, si le-as pune de la bun inceput in vas, si introduce la cuptor, eventual sa cresc cu 30 minute timpul de gatire, oare n-as obtine acelasi rezultat? Asta este de testat pentru data viitoare! Iar pe tine te las sa te convingi singur de vas si de preparat, urmarind video de mai jos!
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!