316 retete postate
316 retete postate
Pregatire
10 minute
Preparare
30 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
MART. | ||||||
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
10 minute
Preparare
30 minute
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
MART. | ||||||
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareImi place sa pun foarte multe arome. Punem toate aromele in apa, mai putin mucenicii si nuca. Nu recomand sa puneti scortisoara acum, pentru ca ea a inegrit zeama. Mai degraba pusa in momentul servirii, dupa gust
Imi place sa pun foarte multe arome. Punem toate aromele in apa, mai putin mucenicii si nuca. Nu recomand sa puneti scortisoara acum, pentru ca ea a inegrit zeama. Mai degraba pusa in momentul servirii, dupa gust
Am amestecat pentru a difuza zaharul si am fiert siropul pana s-a topit zaharul. In acest moment am pus mucenii la fiert. Acestia vor fierbe 8 minute, adica timpul indicat pe punga.
Am amestecat pentru a difuza zaharul si am fiert siropul pana s-a topit zaharul. In acest moment am pus mucenii la fiert. Acestia vor fierbe 8 minute, adica timpul indicat pe punga.
Am oprit focul si am adaugat nuca tocata. In acest moment mucenicii vor continua sa se gateasca in siropul fierbinte.
Am oprit focul si am adaugat nuca tocata. In acest moment mucenicii vor continua sa se gateasca in siropul fierbinte.
Am pus capacul peste oala si i-am lasat timp de 2 ore sa se umfle. Nimic mai simplu, dar totodata gustosi cu atatea arome la un loc.
Am pus capacul peste oala si i-am lasat timp de 2 ore sa se umfle. Nimic mai simplu, dar totodata gustosi cu atatea arome la un loc.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Imi place sa pun foarte multe arome. Punem toate aromele in apa, mai putin mucenicii si nuca. Nu recomand sa puneti scortisoara acum, pentru ca ea a inegrit zeama. Mai degraba pusa in momentul servirii, dupa gust
Imi place sa pun foarte multe arome. Punem toate aromele in apa, mai putin mucenicii si nuca. Nu recomand sa puneti scortisoara acum, pentru ca ea a inegrit zeama. Mai degraba pusa in momentul servirii, dupa gust
Am amestecat pentru a difuza zaharul si am fiert siropul pana s-a topit zaharul. In acest moment am pus mucenii la fiert. Acestia vor fierbe 8 minute, adica timpul indicat pe punga.
Am amestecat pentru a difuza zaharul si am fiert siropul pana s-a topit zaharul. In acest moment am pus mucenii la fiert. Acestia vor fierbe 8 minute, adica timpul indicat pe punga.
Am oprit focul si am adaugat nuca tocata. In acest moment mucenicii vor continua sa se gateasca in siropul fierbinte.
Am oprit focul si am adaugat nuca tocata. In acest moment mucenicii vor continua sa se gateasca in siropul fierbinte.
Am pus capacul peste oala si i-am lasat timp de 2 ore sa se umfle. Nimic mai simplu, dar totodata gustosi cu atatea arome la un loc.
Am pus capacul peste oala si i-am lasat timp de 2 ore sa se umfle. Nimic mai simplu, dar totodata gustosi cu atatea arome la un loc.
Imagini de la bucatari
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!