Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Bulz

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Angy

188 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Bulz
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Bulz

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Angy

188 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

15 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Bulzul este o mancare romaneasca de mamaliga umpluta cu branza si coapta la cuptor. O reteta usoara si rapida, preparata cu ingrediente simple.

Bulz

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

15 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Romaneasca
Angy
Mini Chef
gatesc.co

Prezentare

Bulzul este o mancare romaneasca de mamaliga umpluta cu branza si coapta la cuptor. O reteta usoara si rapida, preparata cu ingrediente simple.

Ingrediente

Portii:
  • 600 ml apa
  • dupa gust sare
  • 200 gr malai
  • 200 gr telemea de vaca
  • 100 gr cascaval afumat
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 buc oua
  • 1apa
    600 ml
  • 2sare
    dupa gust
  • 3malai
    200 gr
  • 4telemea de vaca
    200 gr
  • 5cascaval afumat
    100 gr
  • 6ulei de masline
    1 lingura
  • 7oua
    2 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.