Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Coaste de vitel in fonta cu piure de mazare si cartofi

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

980 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Coaste de vitel in fonta cu piure de mazare si cartofi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Coaste de vitel in fonta cu piure de mazare si cartofi

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

980 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

3 ore

Preparare

2 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Coaste de vitel marinate la vid in mix de condimente, vin rosu si miere si gatite in vas de fonta cu ceapa, morcovi si usturoi si servite cu piure mazare cu crema de branza si unt si piure de cartofi cu lapte, unt si nucsoara.

Coaste de vitel in fonta cu piure de mazare si cartofi

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

3 ore

Preparare

2 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Coaste de vitel marinate la vid in mix de condimente, vin rosu si miere si gatite in vas de fonta cu ceapa, morcovi si usturoi si servite cu piure mazare cu crema de branza si unt si piure de cartofi cu lapte, unt si nucsoara.

Ingrediente

Portii:
carne
  • 4 buc coaste de vitel
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita boia dulce
  • 20 ml ulei de masline
  • 1 lingura miere
  • 100 ml vin rosu
  • 1 buc foi de dafin
  • 1 buc ceapa
  • 2 buc morcovi
  • 2 catei usturoi
  • 100 ml apa
  • 1coaste de vitel
    4 buc
  • 2sare
    1 lingurita
  • 3piper
    1 lingurita
  • 4cimbru
    1 lingurita
  • 5boia dulce
    1 lingurita
  • 6ulei de masline
    20 ml
  • 7miere
    1 lingura
  • 8vin rosu
    100 ml
  • 9foi de dafin
    1 buc
  • 10ceapa
    1 buc
  • 11morcovi
    2 buc
  • 12usturoi
    2 catei
  • 13apa
    100 ml
piure mazare
  • 500 gr mazare congelata
  • 1.5 l apa
  • 100 gr crema de branza
  • 10 gr unt
  • dupa gust sare
  • 1mazare congelata
    500 gr
  • 2apa
    1.5 l
  • 3crema de branza
    100 gr
  • 4unt
    10 gr
  • 5sare
    dupa gust
piure cartofi
  • 3 buc cartofi
  • 2 l apa
  • dupa gust sare
  • 30 gr unt
  • 300 ml lapte
  • 1 lingurita nucsoara
  • 1cartofi
    3 buc
  • 2apa
    2 l
  • 3sare
    dupa gust
  • 4unt
    30 gr
  • 5lapte
    300 ml
  • 6nucsoara
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Decojitor legume, otel - Westmark
8 leiÎn stoc
Oala Cocotte fonta, 26cm/5,2L, Black - Staub
1390 leiÎn stoc
Pompa de vid, "FRESH & SAVE" - Zwilling
365 leiÎn stoc
Aparat de vidat, 110W, Alb - Camry
450 leiÎn stoc
Aparat de vidat, 95W, Negru - Mesko
270 leiÎn stoc
Decantor sticla, 1,5 L - BarCraft
170 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.