Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Piept de pui cu legume si orez in albus

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

anisoara

467 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Piept de pui cu legume si orez in albus
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piept de pui cu legume si orez in albus

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

anisoara

467 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Un preparat delicios!

Piept de pui cu legume si orez in albus

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Romaneasca
anisoara
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Un preparat delicios!

Ingrediente

Portii:
  • 300 gr piept de pui dezosat
  • 100 gr mix de legume
  • 700 gr ciuperci Champignon
  • 3 buc ceapa
  • 1 buc ardei gras verde
  • 1 buc ardei
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc pastarnac
  • 100 gr telina
  • 5 catei usturoi
  • 5 crengute de marar
  • 5 crengute de patrunjel
  • 30 ml ulei de masline
  • 3 gr ierburi de Provence
  • dupa gust sare
  • praf de piper
  • 2 linguri sos Worcestershire
  • 2 buc albus de ou
  • 100 gr orez
  • 50 gr cascaval
  • 1piept de pui dezosat
    300 gr
  • 2mix de legume
    100 gr
  • 3ciuperci Champignon
    700 gr
  • 4ceapa
    3 buc
  • 5ardei gras verde
    1 buc
  • 6ardei
    1 buc
  • 7morcovi
    1 buc
  • 8pastarnac
    1 buc
  • 9telina
    100 gr
  • 10usturoi
    5 catei
  • 11marar
    5 crengute de
  • 12patrunjel
    5 crengute de
  • 13ulei de masline
    30 ml
  • 14ierburi de Provence
    3 gr
  • 15sare
    dupa gust
  • 16piper
    praf de
  • 17sos Worcestershire
    2 linguri
  • 18albus de ou
    2 buc
  • 19orez
    100 gr
  • 20cascaval
    50 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutitul bucatarului, inox, 20 cm - Westmark
54 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 20 cm 7000D - Miyabi
1390 leiÎn stoc
Perie curatare ciuperci - Kitchen Craft
26 leiÎn stoc
Ustensila tocat cu 2 lame, 17 cm - Westmark
80 leiÎn stoc
Rasnita de condimente - Westmark
40 leiÎn stoc
Separator galbenus, plastic - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Separator oua - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1, plastic - OXO
21 leiÎn stoc
Tel inox, 17 cm - Westmark
25 leiÎn stoc
Tel inox, 32 cm - Westmark
40 leiÎn stoc
Strecuratoare inox, 16 cm - Westmark
75 leiÎn stoc
Strecuratoare inox, 20 cm - Westmark
90 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.