( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ 0 (0)
Sauerbraten considerata mancarea traditionala a Germaniei este o friptura din carne de vita. Carnea se marineaza in otet de vin rosu si condimente (ghimbir, boabe de piper, ienupar, cuisoare si dafin) intre 24 si 48 de ore. Carnea marinata este rumenita in putin ulei si apoi gatita lent impreuna cu ceapa, morcovi si telina. Din amestecul de legume se face un sos la care se adauga biscuiti cu ghimbir (gingersnap) care echilibreaza aciditatea, dau textura si aroma specifica sosului. In mod traditional sauerbraten se serveste cu rotkhol (varza rosie calita a carei reteta se gaseste la https://gatesc.ro/recipes/33806/rotkohl-varza-rosie-in-stil-german. Un preparat complet care merita incercat.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!