Zilele trecute, cum era o zi de mare sarbatoare, am fost sa imi vizitez bunica, iar ea stiind ca o vizitez (multumita tehnologiei avansate din ziua de astazi, am sunat la telefon) m-a asteptat cu paine calda. Am fost placut surprinsa cand, intrand pe poarta casei sale, m-a intampinat mireasma cea draga a copilariei... Mirosul imbatator de paine abia scoasa din cuptor. Intorcandu-ma acasa, m-am decis sa o fac si eu, pana la urma, nu este asa de complicat. Dupa cum stim bine, painea este un aliment necesar, bogat in glucide, dar de una singura nu poate constitui o hrana completa, deoarece zic eu si sper sa am dreptate, este saraca in saruri minerale, grasimi si proteine. Recomandarea doctorilor din zilele noastre este sa nu se consume multa paine, deoarece ingrasa. Asa ca, atentie doamnelor la silueta! In comert se gaseste paine preparata dupa diferite retete si unele chiar sunt gustoase, un exemplu, dupa parerea mea, ar fi cea coapta pe vatra, dar va spun sincer ca painea care este facuta in casa nu este nici una! Acestea fiind spuse sa incepem. Avem nevoie de...
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!