Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Dulceata de dovlecel

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

antonie.ana

1082 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Dulceata de dovlecel
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Dulceata de dovlecel

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

antonie.ana

1082 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Conserve

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Dulceata de dovlecel

Dulceata de dovlecel

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Conserve

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Conserve
antonie.ana
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Dulceata de dovlecel

Ingrediente

Portii:
  • 300 ml apa
  • 5 buc baton de vanilie
  • 2 linguri lamai
  • 1 kg zahar
  • 1.5 kg dovlecei
  • 1apa
    300 ml
  • 2baton de vanilie
    5 buc
  • 3lamai
    2 linguri
  • 4zahar
    1 kg
  • 5dovlecei
    1.5 kg

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Pentru gatirea acestei retete, de complexitate redusa, nu se acorda puncte KitchenShop. Multumim pentru intelegere.

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Strecuratoare inox, 24cm - Zwilling
165 leiÎn stoc
Borcan sticla, 500ml - Bormioli Rocco
18 leiÎn stoc
Termometru pentru lichide - Zokura
58 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.