502 retete postate
502 retete postate
Pregatire
20 minute
Preparare
4 ore
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
20 minute
Preparare
4 ore
Favorita de
0 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareCuratam legumele si le taiem marunt, dupa preferinta, apoi le asezam pe fundul vasului de ceramica. Daca nu aveti Slow Cooker, atunci caliti ceapa in putin ulei incins, apoi adaugati celelalte legume. Cartofii se spala, ii curatam de coaja si ii taiem cuburi de dimensiuni aproximativ egale.
Curatam legumele si le taiem marunt, dupa preferinta, apoi le asezam pe fundul vasului de ceramica. Daca nu aveti Slow Cooker, atunci caliti ceapa in putin ulei incins, apoi adaugati celelalte legume. Cartofii se spala, ii curatam de coaja si ii taiem cuburi de dimensiuni aproximativ egale.
In mijloc asezam ciolanul afumat si imprejurul lui punem cuburile de cartofi, peste care punem pasta de tomate diluata in 50 ml apa si pasta de gogosari. Nu adaugam sare decat la sfarsit, pentru ca s-ar putea ca ciolanul sa fie sarat. Punem foile de dafin, mararul si usturoiul curatat si trecut prin presa, deasupra cartofilor, acoperim cu capacul si pornim aparatul pe pozitia „High” pentru 4 ore, timp in care putem face altceva, sa ne relaxam, de exemplu...
In mijloc asezam ciolanul afumat si imprejurul lui punem cuburile de cartofi, peste care punem pasta de tomate diluata in 50 ml apa si pasta de gogosari. Nu adaugam sare decat la sfarsit, pentru ca s-ar putea ca ciolanul sa fie sarat. Punem foile de dafin, mararul si usturoiul curatat si trecut prin presa, deasupra cartofilor, acoperim cu capacul si pornim aparatul pe pozitia „High” pentru 4 ore, timp in care putem face altceva, sa ne relaxam, de exemplu...
Cand legumele si cartofii au fiert dupa cele 4 ore, adaugam sare, piper dupa gust, daca este nevoie si patrunjelul verde taiat marunt. Iahnia o puteti savura cu bucati din ciolan, cu muraturi sau cu salata verde. Pofta buna!
Cand legumele si cartofii au fiert dupa cele 4 ore, adaugam sare, piper dupa gust, daca este nevoie si patrunjelul verde taiat marunt. Iahnia o puteti savura cu bucati din ciolan, cu muraturi sau cu salata verde. Pofta buna!
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Curatam legumele si le taiem marunt, dupa preferinta, apoi le asezam pe fundul vasului de ceramica. Daca nu aveti Slow Cooker, atunci caliti ceapa in putin ulei incins, apoi adaugati celelalte legume. Cartofii se spala, ii curatam de coaja si ii taiem cuburi de dimensiuni aproximativ egale.
Curatam legumele si le taiem marunt, dupa preferinta, apoi le asezam pe fundul vasului de ceramica. Daca nu aveti Slow Cooker, atunci caliti ceapa in putin ulei incins, apoi adaugati celelalte legume. Cartofii se spala, ii curatam de coaja si ii taiem cuburi de dimensiuni aproximativ egale.
In mijloc asezam ciolanul afumat si imprejurul lui punem cuburile de cartofi, peste care punem pasta de tomate diluata in 50 ml apa si pasta de gogosari. Nu adaugam sare decat la sfarsit, pentru ca s-ar putea ca ciolanul sa fie sarat. Punem foile de dafin, mararul si usturoiul curatat si trecut prin presa, deasupra cartofilor, acoperim cu capacul si pornim aparatul pe pozitia „High” pentru 4 ore, timp in care putem face altceva, sa ne relaxam, de exemplu...
In mijloc asezam ciolanul afumat si imprejurul lui punem cuburile de cartofi, peste care punem pasta de tomate diluata in 50 ml apa si pasta de gogosari. Nu adaugam sare decat la sfarsit, pentru ca s-ar putea ca ciolanul sa fie sarat. Punem foile de dafin, mararul si usturoiul curatat si trecut prin presa, deasupra cartofilor, acoperim cu capacul si pornim aparatul pe pozitia „High” pentru 4 ore, timp in care putem face altceva, sa ne relaxam, de exemplu...
Cand legumele si cartofii au fiert dupa cele 4 ore, adaugam sare, piper dupa gust, daca este nevoie si patrunjelul verde taiat marunt. Iahnia o puteti savura cu bucati din ciolan, cu muraturi sau cu salata verde. Pofta buna!
Cand legumele si cartofii au fiert dupa cele 4 ore, adaugam sare, piper dupa gust, daca este nevoie si patrunjelul verde taiat marunt. Iahnia o puteti savura cu bucati din ciolan, cu muraturi sau cu salata verde. Pofta buna!
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!