Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Iahnie de cartofi cu ciolan afumat

(*)(*)(*)(*)(*) (5)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Iahnie de cartofi cu ciolan afumat
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Iahnie de cartofi cu ciolan afumat

(*)(*)(*)(*)(*) (5)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Party , Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

4 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Iahnie de cartofi cu ciolan afumat in Slow Cooker: "iahnie" este denumirea generica pentru felurile de mancare scazuta avand ca baza ceapa si sucul de rosii. Aceasta reteta de iahnie de cartofi este usor de pregatit, hranitoare, ieftina si gustoasa in acelasi timp. Iahnia de cartofi este destul de satioasa si nici nu sta rau la capitolul continut caloric. Totusi, este recomandat sa o completam cu o salata din legume proaspete (salata verde), pentru un plus de vitamine.

Iahnie de cartofi cu ciolan afumat

(*)(*)(*)(*)(*) ( 5 )
aprilie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare
Categorii:  Party , Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

4 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Party , Romaneasca
Sidy
Chef
gatesc.co

Prezentare

Iahnie de cartofi cu ciolan afumat in Slow Cooker: "iahnie" este denumirea generica pentru felurile de mancare scazuta avand ca baza ceapa si sucul de rosii. Aceasta reteta de iahnie de cartofi este usor de pregatit, hranitoare, ieftina si gustoasa in acelasi timp. Iahnia de cartofi este destul de satioasa si nici nu sta rau la capitolul continut caloric. Totusi, este recomandat sa o completam cu o salata din legume proaspete (salata verde), pentru un plus de vitamine.
aprilie 2025
lunimarțimiercurijoivinerisâmbătăduminică

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg cartofi
  • 2 buc salota
  • 2 buc ceapa verde
  • 2 buc rosii
  • 1 buc ardei gras
  • 6 catei usturoi
  • 2 buc foi de dafin
  • varf de cutit marar uscat
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 dupa gust sare
  • 1 dupa gust piper
  • 1 kg ciolan afumat
  • 1cartofi
    1 kg
  • 2salota
    2 buc
  • 3ceapa verde
    2 buc
  • 4rosii
    2 buc
  • 5ardei gras
    1 buc
  • 6usturoi
    6 catei
  • 7foi de dafin
    2 buc
  • 8marar uscat
    varf de cutit
  • 9pasta de gogosari
    1 lingura
  • 10pasta de rosii
    1 lingura
  • 11patrunjel
    1 legatura
  • 12sare
    1 dupa gust
  • 13piper
    1 dupa gust
  • 14ciolan afumat
    1 kg

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

    Curatam legumele si le taiem marunt, dupa preferinta, apoi le asezam pe fundul vasului de ceramica. Daca nu aveti Slow Cooker, atunci caliti ceapa in putin ulei incins, apoi adaugati celelalte legume. Cartofii se spala, ii curatam de coaja si ii taiem cuburi de dimensiuni aproximativ egale.

    Curatam legumele si le taiem marunt, dupa preferinta, apoi le asezam pe fundul vasului de ceramica. Daca nu aveti Slow Cooker, atunci caliti ceapa in putin ulei incins, apoi adaugati celelalte legume. Cartofii se spala, ii curatam de coaja si ii taiem cuburi de dimensiuni aproximativ egale.

  • Pasul 2
    terminat

    In mijloc asezam ciolanul afumat si imprejurul lui punem cuburile de cartofi, peste care punem pasta de tomate diluata in 50 ml apa si pasta de gogosari. Nu adaugam sare decat la sfarsit, pentru ca s-ar putea ca ciolanul sa fie sarat. Punem foile de dafin, mararul si usturoiul curatat si trecut prin presa, deasupra cartofilor, acoperim cu capacul si pornim aparatul pe pozitia „High” pentru 4 ore, timp in care putem face altceva, sa ne relaxam, de exemplu...

    In mijloc asezam ciolanul afumat si imprejurul lui punem cuburile de cartofi, peste care punem pasta de tomate diluata in 50 ml apa si pasta de gogosari. Nu adaugam sare decat la sfarsit, pentru ca s-ar putea ca ciolanul sa fie sarat. Punem foile de dafin, mararul si usturoiul curatat si trecut prin presa, deasupra cartofilor, acoperim cu capacul si pornim aparatul pe pozitia „High” pentru 4 ore, timp in care putem face altceva, sa ne relaxam, de exemplu...

  • Pasul 3
    terminat

    Cand legumele si cartofii au fiert dupa cele 4 ore, adaugam sare, piper dupa gust, daca este nevoie si patrunjelul verde taiat marunt. Iahnia o puteti savura cu bucati din ciolan, cu muraturi sau cu salata verde. Pofta buna!

    Cand legumele si cartofii au fiert dupa cele 4 ore, adaugam sare, piper dupa gust, daca este nevoie si patrunjelul verde taiat marunt. Iahnia o puteti savura cu bucati din ciolan, cu muraturi sau cu salata verde. Pofta buna!

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

    Curatam legumele si le taiem marunt, dupa preferinta, apoi le asezam pe fundul vasului de ceramica. Daca nu aveti Slow Cooker, atunci caliti ceapa in putin ulei incins, apoi adaugati celelalte legume. Cartofii se spala, ii curatam de coaja si ii taiem cuburi de dimensiuni aproximativ egale.

    Curatam legumele si le taiem marunt, dupa preferinta, apoi le asezam pe fundul vasului de ceramica. Daca nu aveti Slow Cooker, atunci caliti ceapa in putin ulei incins, apoi adaugati celelalte legume. Cartofii se spala, ii curatam de coaja si ii taiem cuburi de dimensiuni aproximativ egale.

  • Pasul 2
    terminat

    In mijloc asezam ciolanul afumat si imprejurul lui punem cuburile de cartofi, peste care punem pasta de tomate diluata in 50 ml apa si pasta de gogosari. Nu adaugam sare decat la sfarsit, pentru ca s-ar putea ca ciolanul sa fie sarat. Punem foile de dafin, mararul si usturoiul curatat si trecut prin presa, deasupra cartofilor, acoperim cu capacul si pornim aparatul pe pozitia „High” pentru 4 ore, timp in care putem face altceva, sa ne relaxam, de exemplu...

    In mijloc asezam ciolanul afumat si imprejurul lui punem cuburile de cartofi, peste care punem pasta de tomate diluata in 50 ml apa si pasta de gogosari. Nu adaugam sare decat la sfarsit, pentru ca s-ar putea ca ciolanul sa fie sarat. Punem foile de dafin, mararul si usturoiul curatat si trecut prin presa, deasupra cartofilor, acoperim cu capacul si pornim aparatul pe pozitia „High” pentru 4 ore, timp in care putem face altceva, sa ne relaxam, de exemplu...

  • Pasul 3
    terminat

    Cand legumele si cartofii au fiert dupa cele 4 ore, adaugam sare, piper dupa gust, daca este nevoie si patrunjelul verde taiat marunt. Iahnia o puteti savura cu bucati din ciolan, cu muraturi sau cu salata verde. Pofta buna!

    Cand legumele si cartofii au fiert dupa cele 4 ore, adaugam sare, piper dupa gust, daca este nevoie si patrunjelul verde taiat marunt. Iahnia o puteti savura cu bucati din ciolan, cu muraturi sau cu salata verde. Pofta buna!

Recenzii (5)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
5 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (5)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Dantes
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 03:52
Buna!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 02:01
O bunatate!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Cu Cireșel la joacă
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 02:02
O nebunie în farfurie ❤️
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
GretaPop
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 02:03
bun si traditional
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 01:08
Buna pentru un pranz!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.