Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pastrav file flambat cu sos de lamaie

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Iulia

92 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Pastrav file flambat cu sos de lamaie
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pastrav file flambat cu sos de lamaie

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Iulia

92 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

30 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Daca tot am eviscerat, dezosat si filetat pastravi, am pastrat cativa si pentru sosul de lamaie. Fiind un peste gras merge de minune!

Pastrav file flambat cu sos de lamaie

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Daca tot am eviscerat, dezosat si filetat pastravi, am pastrat cativa si pentru sosul de lamaie. Fiind un peste gras merge de minune!

Ingrediente

Portii:
Fileurile de pastrav flambate
  • 8 buc file de peste pastrav
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1file de peste pastrav
    8 buc
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper
    dupa gust
Piure de cartofi
  • 200 gr cartofi
  • 3 cani apa
  • 2 lingurite sare
  • 25 ml smantana pentru frisca
  • 50 gr unt
  • 1cartofi
    200 gr
  • 2apa
    3 cani
  • 3sare
    2 lingurite
  • 4smantana pentru frisca
    25 ml
  • 5unt
    50 gr
Sosul de lamaie
  • 30 gr unt
  • 70 ml smantana pentru gatit
  • 100 ml vin rose demidulce
  • 4 linguri suc de lamaie
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1unt
    30 gr
  • 2smantana pentru gatit
    70 ml
  • 3vin rose demidulce
    100 ml
  • 4suc de lamaie
    4 linguri
  • 5sare
    dupa gust
  • 6piper
    dupa gust
Mangold
  • 8 frunze mangold
  • 2 lingurite ulei din samburi de dovleac
  • dupa gust sare
  • dupa gust suc de lamaie
  • 1mangold
    8 frunze
  • 2ulei din samburi de dovleac
    2 lingurite
  • 3sare
    dupa gust
  • 4suc de lamaie
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Sita fina pentru pasat, inox, 20 cm - Westmark
195 leiÎn stoc
Storcator citrice, sticla - Kitchen Craft
28 leiÎn stoc
Set cutite 14 piese, otel german - Zokura
695 leiÎn stoc
Arzator Creme Brulee - Kitchen Craft
290 leiÎn stoc
Decojitor legume, 14,5 cm, zinc - Zokura
18 leiÎn stoc
Decojitor inox, 21 cm - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Zdrobitor pentru cartofi 15 x 10 cm - OXO
69 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.