Bucati de spata de porc, fragede si crocate cu legume, ananas si sos dulce-acrisor. Carnea este mai intai marinata cu sos de soia, ghimbir, usturoi, ceapa si bicarbonat de sodiu. Sosul de soia, ghimbirul, usturoiul si ceapa dau aroma iar bicarbonatul de sodiu este ingredientul secret care fragezeste carnea. Bucatile marinate de carne sunt acoperite in 2 etape cu amidon, fiecare etapa avand rolul ei. Carnea este apoi prajita de 2 ori in baie ulei pentru a obtine accea crusta rumena si crocanta, foarte apreciata. Legumele gatite prin metoda stir-fry sunt invelite impreuna cu ananasul si bucatile crocante de carne intr-un sos lipicios, dulce-acrisor din zahar, otet de mere, sos de soia, sos Worcestershire, sos de stridii, ketchup si suc de ananas. Un preparat in stil asiatic extrem de delicios.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!