Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Supa de dovleac cu frunze crocante de salvie si crumble de Amaretti - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

KitchenAid

338 retete postate

gatesc.co
Chef
Supa de dovleac cu frunze crocante de salvie si crumble de Amaretti - By KitchenAid
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Supa de dovleac cu frunze crocante de salvie si crumble de Amaretti - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

KitchenAid

338 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Supa de dovleac este o mancare de suflet, ideala de consumat iarna. Serveste-o cu un crumble crocant pentru a-i adauga textura si cu frunze de salvie prajite pentru o subtila infuzie de arome.

Supa de dovleac cu frunze crocante de salvie si crumble de Amaretti - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

KitchenAid
Chef
gatesc.co

Prezentare

Supa de dovleac este o mancare de suflet, ideala de consumat iarna. Serveste-o cu un crumble crocant pentru a-i adauga textura si cu frunze de salvie prajite pentru o subtila infuzie de arome.

Ingrediente

Portii:
Supa de dovleac
  • 750 gr dovleac
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 buc ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 0.5 lingurita seminte de cardamon
  • 500 ml supa de legume
  • 1 buc coaja de portocala
  • 1 legatura salvie
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper negru
  • 1dovleac
    750 gr
  • 2ulei de masline
    4 linguri
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4usturoi
    2 catei
  • 5seminte de cardamon
    0.5 lingurita
  • 6supa de legume
    500 ml
  • 7coaja de portocala
    1 buc
  • 8salvie
    1 legatura
  • 9sare
    dupa gust
  • 10piper negru
    dupa gust
Crumble de Amaretti
  • 40 gr biscuiti
  • 50 gr migdale
  • 0.25 lingurita scortisoara macinata
  • 20 gr unt
  • 1biscuiti
    40 gr
  • 2migdale
    50 gr
  • 3scortisoara macinata
    0.25 lingurita
  • 4unt
    20 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 1
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 1
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Mojar cu pistil, marmura, 10 cm - Westmark
152 leiÎn stoc
Rasnita pentru nuci - Westmark
88 leiÎn stoc
Rasnita de condimente - Westmark
40 leiÎn stoc
Mojar cu pistil, granit, 16 cm - Kesper
110 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 16cm/1,3L - AMT Gastroguss
290 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 24cm/5,2L - AMT Gastroguss
415 leiÎn stoc
Accesoriu pentru feliat si razuit - KitchenAid
530 leiÎn stoc
Tigaie aluminiu, 30cm, "RIALTO" - Ballarini
180 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.