Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba de ardei umpluti

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Bubu Cuisine

291 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Ciorba de ardei umpluti
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de ardei umpluti

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Bubu Cuisine

291 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

35 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Reteta de ciorba de ardei umpluti fara rantas sau cum i se mai spune in ardeal "zama de piparca umpluta" sau "ciorba de poprici umplute". Reteta de ciorba de ardei umplut ramane aceeasi, o bunatate. Umplutura se face la fel ca la sarmale sau ca la ardei umpluti: cu orez si ceapa, fara oua. De obicei, pentru aceasta reteta folosesc ardei mici, dar la fel de bine se pot folosi si ardei gogosari din gradina.

Ciorba de ardei umpluti

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

35 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Bubu Cuisine
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Reteta de ciorba de ardei umpluti fara rantas sau cum i se mai spune in ardeal "zama de piparca umpluta" sau "ciorba de poprici umplute". Reteta de ciorba de ardei umplut ramane aceeasi, o bunatate. Umplutura se face la fel ca la sarmale sau ca la ardei umpluti: cu orez si ceapa, fara oua. De obicei, pentru aceasta reteta folosesc ardei mici, dar la fel de bine se pot folosi si ardei gogosari din gradina.

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg carne tocata
  • 8 buc ardei gras
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 3 linguri condimente
  • 2 cani orez
  • 4 l apa
  • 500 ml bulion
  • 3 buc morcovi
  • 1 buc telina
  • 200 gr patrunjel
  • 2 buc radacina de patrunjel
  • 1carne tocata
    1 kg
  • 2ardei gras
    8 buc
  • 3sare
    dupa gust
  • 4piper
    dupa gust
  • 5condimente
    3 linguri
  • 6orez
    2 cani
  • 7apa
    4 l
  • 8bulion
    500 ml
  • 9morcovi
    3 buc
  • 10telina
    1 buc
  • 11patrunjel
    200 gr
  • 12radacina de patrunjel
    2 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cratita aluminiu, 28cm/6,2L - AMT Gastroguss
370 leiÎn stoc
Ustensila tocat cu 2 lame, 17 cm - Westmark
98 leiÎn stoc
Rasnita de condimente - Westmark
40 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.