Cheesecake-ul este cu adevarat un desert care a rezistat testul timpului. De la inceputurile sale initiale, inregistrate in Grecia, cu peste 4000 de ani in urma, la actualul sau statut iconic din intreaga lume, acest desert cremos ramane un favorit, indiferent de varsta. Cert este ca, cheesecake-ul este indragit de toata lumea, iar internetul abunda de retete. Intr-o varianta dietetica, dar gustoasa, va invit sa incercati si acest cheesecake. Sa-mi spuneti daca poftele dulci adunate de peste zi v-au fost satisfacute si daca ati avut parte cu adevarat de placeri fara remuscari, pentru ca de fiecare data, parerea voastra conteaza pentru mine. Privind imaginea corpului lor si la pasii pe care ii fac oamenii pentru a deveni mai sanatosi, am tot citit diferite studii din ultima vreme si ca generalitati va pot spune cateva esentiale. Dietele cu un consum scazut de carbohidrati au crescut in popularitate. Reputatia grasimilor de a fi inamicul nr. 1 al dietelor isi pierde din intensitate. Intentiile si comportamentele reale nu sunt intotdeauna aliniate cu dorinta de a lua decizii mai sanatoase. Eficacitatea descrierilor de pe etichete in cazul categoriilor de indulgenta si semi-sanatoase, insa, pare sa depinda de perceptia pe care o au consumatorii asupra produsului. In acord cu interestul manifestat fata de produse mai pure/naturale, vanzarile de produse indulcite in mod artificial, de tip “diet/light”, au scazut cu 12%, in timp ce produsele indulcite in mod natural cu Stevia au crescut cu 186%. Cheesecake-ul este cu adevarat un desert dietetic, foarte gustos, care aduce arome placut imbietoare, arahide si ciocolata neagra, nu cred ca-i poti rezista. Ganache-ul este atat de fin, pufos si aerat, incat nu vei simti diferenta fata de unul clasic, cu smantana grasa si mult zahar. Impartasiti si celor dragi reteta, caci poate sunt printre prietenii vostri persoane interesate de dieta sau din varii motive, au nevoie de idei sanatoase.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!